Jump to content

Πρόβλημα με rummy nose

Recommended Posts

ok για το ξέπλυμα μου το έχει ανά παλικάρι από τα pet city, αλλαγή σήμερα έκανα για πρώτη φορα 50%, για ποσες μέρες βακτηρίδια? η μάρκα που έχω είναι nutrafin και λέει 5ml για 40lt εγώ να βάζω 7,5ml? για ποσες μέρες να το κάνω αυτό?

Bάζε ανάλογα με τα λίτρα σου βακτήρια για μια εβδομάδα μία φορά την ημέρα.

Έξτρα παρατήρηση:

Μη πλένεις το σωληνάκι με οινόπνευμα!!! Αφενός δεν ξέρεις πως αντιδρά το σωληνάκι στο οινόπνευμα, αφετέρου ξοδεύεις τσάμπα το οινόπνευμα. Κι αν είναι και μπλε (όχι καθαρό δηλαδή) δεν ξέρεις και τι υπολείμματα αφήνει που πιθανόν να περνάνε μέσα στο νερό του ενυδρείου κατά την αλλαγή!

Έξτρα παρατήρηση:

Μη πλένεις το σωληνάκι με οινόπνευμα!!! Αφενός δεν ξέρεις πως αντιδρά το σωληνάκι στο οινόπνευμα, αφετέρου ξοδεύεις τσάμπα το οινόπνευμα. Κι αν είναι και μπλε (όχι καθαρό δηλαδή) δεν ξέρεις και τι υπολείμματα αφήνει που πιθανόν να περνάνε μέσα στο νερό του ενυδρείου κατά την αλλαγή!

offtopic αλλά παιδιά γενικώς μη το χρησιμοποιήστε αυτό το οινόπνευμα (μετουσιωμένο-μπλε) για άλλες χρήσεις εκτός από καύσιμο γιατί δε θέλετε να μάθετέ τι έχουν βάλει μέσα ώστε να μη γίνετε ποτό. Είναι άκρως τοξικό :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...