SW1IXC 31 Αυγούστου 2006 #1 Share 31 Αυγούστου 2006 http://www.seavisions.com/images/joneslarge.jpg http://www.seavisions.com/images/hoodraised.jpg http://www.seavisions.com/images/jasondiving.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 31 Αυγούστου 2006 #2 Share 31 Αυγούστου 2006 Σαν μεγεθος και εξοπλισμο ειναι ιδιαιτερα εντυπωσιακο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mamas 31 Αυγούστου 2006 #3 Share 31 Αυγούστου 2006 ΤΙ ΤΣΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ :ok: :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 31 Αυγούστου 2006 #4 Share 31 Αυγούστου 2006 Αρκετα εντυπωσιακο και σε μεγεθος και σε εξολπισμο αληθεια πολλα λιτρα να ειναι;Το μεγαλυτερο ενυδρειο που εχω δει ειναι 5500λ του waterinn Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannis1 31 Αυγούστου 2006 #5 Share 31 Αυγούστου 2006 Ελα μωρε με το ενυδρειακι του Σιγα το πραγμα.Ετσι ηταν το δικο μου οταν πρωτοασχοληθηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 31 Αυγούστου 2006 #6 Share 31 Αυγούστου 2006 η τριτη φωτογραφια με τον τυπο μεσα,ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkary 31 Αυγούστου 2006 #7 Share 31 Αυγούστου 2006 Τι είναι αυτό ρε παιδιά?Πως φτιάχνεις τέτοιο ενυδρείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Αυγούστου 2006 #8 Share 31 Αυγούστου 2006 Χωρος να υπαρχει και με γεματη τσεπη ολα γινονται!! Πανεμορφο παντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackghost 12 Σεπτεμβρίου 2006 #9 Share 12 Σεπτεμβρίου 2006 (edited) Ποσο κανει να το παρω!!!!! Θα παρω και το σπιτι ολοκληρο αν χρειαστει και θα παω να μεινω εκει! Ειναι απιστευτα ωραιο....!!!!! Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2006 - blackghost7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsimakgr 14 Σεπτεμβρίου 2006 #10 Share 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μπα εμένα δε μου αρέσει....Δε ξέρω καλό κολύμπι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 14 Σεπτεμβρίου 2006 #11 Share 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μπορεί τα ενυδρεία να είναι πανέμορφα, αλλά δεν συμφωνώ ότι τα δικά μας δεν είναι ... ενυδρεία.Καθένας από μας κάνει την προσπάθειά του και έχει το όποιο αποτέλεσμα.Προσωπικά εγώ , αν και δεν συγκρίνεται το ενυδρείο μου με αυτά, το βλέπω πιο όμορφο γιατί είναι δική μου προσπάθεια και όχι κάποιου σχεδιαστή που δεν του καίγεται καρφί αν ψοφήσει π.χ. κάποιο ψαράκι.Εξάλου οι κάτοχοι τέτοιων ενυδρείων ,συνήθως δεν ασχολούνται μαζί τους. Το έχουν μόνο σαν ένα πίνακα ζωγραφικής , άψυχο και μόνο για επίδειξη. Εγώ αν ήθελα πίνακα ζωγραφικής θα πήγαινα σε γκαλερί και όχι σε πετ σοπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo 14 Σεπτεμβρίου 2006 #12 Share 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εξάλου οι κάτοχοι τέτοιων ενυδρείων ,συνήθως δεν ασχολούνται μαζί τους. Το έχουν μόνο σαν ένα πίνακα ζωγραφικής , άψυχο και μόνο για επίδειξη. ........................................................................................................οι πιθανοτητες να συμβαινει αυτο που λες ειναι αντιστροφως αναλογες με το μεγεθος,τα μικρα ενυδρεια ειναι αυτα που αφηνονται συχνα στο ελεος της αγνοιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 15 Σεπτεμβρίου 2006 #13 Share 15 Σεπτεμβρίου 2006 οι πιθανοτητες να συμβαινει αυτο που λες ειναι αντιστροφως αναλογες με το μεγεθος,τα μικρα ενυδρεια ειναι αυτα που αφηνονται συχνα στο ελεος της αγνοιας. Δεν εννοούσα ότι δεν χρειάζεται να ασχολείσαι ,ίσα- ίσα μάλιστα. Απλά οι κάτοχοι αυτών των ενυδρείων, οι περισσότεροι, δεν ασχολούνται οι ίδιοι αλλά κάποιος εργάτης για 3 και 60 συνήθως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος