panos.35 10 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε τι είναι αυτό που πετάγεται από τον βράχο. Θέλω να σας τονίσω οτι ο βράχος αυτός είναι νεκρός. Συγνώμη για την ποιότητα των φωτογραφιών αλλά τις τράβηξα από κινητό. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Πάνος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Σαν απταισια μοιαζει,αλλα οι φωτογραφιες δυστυχως δεν ειναι καθολου καθαρες ωστε να μιλησουμε με βεβαιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.35 10 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Είναι κακό αυτό? Γιατί μου φαίνεται ωραίο που προεξέχει από τον βράχο. Αν είμαι ειλικρινής σαν ανεμώνη μοιάζει. Αν είναι απταίσια πως την βγάζω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 10 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2010 για την αντιμετώπιση της απταισιας δες εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=32238 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 10 Οκτωβρίου 2010 +1 για αιπτασια και απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Αν κρίνουμε από το χρώμα.. τον κορμό και γενικά το όλο της στυλάκι !! 99% είναι Aiptasia Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos.35 10 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Τελικά πήρα την απόφαση και απομάκρυνα όλο το βραχάκι που είχε την απταίσια. Ούτος ή άλλως ήταν νεκρό βραχάκι. Ελπίζω να έκανα το σωστό. Σίγουρα έκανα το πιο εύκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 10 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Καλα εκανες Μετα απο καμια βδομαδα,ξεπλυνετο και ξαναβαλτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος