kaeir 9 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Κάποιος είχε παραγγείλει παλαιότερα φυτά από εξωτερικό ( νομίζω Γερμανία). Ήταν νομίζω 100 τεμάχια σε πολύ καλή τιμή και τα είχε παραλάβει σε πολύ καλη κατάσταση. Ψάχνω να βρω το θέμα και δεν τα καταφέρνω. Μήπως θυμάται κάποιος που είναι ή και ο ίδιος να μου πει από που ήταν, να μας δώσει το μαγαζί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 9 Οκτωβρίου 2010 Author #2 Share 9 Οκτωβρίου 2010 (edited) Κατάφερα να βρω το θέμα, αλλά τα λινκ από τα οποία έγινε η παραγγελία δεν ανοίγουν. Αν τα άτομα που παραγγείλαν να μας δώσουν τα λινκ;...... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=31340&hl= Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2010 - kaeir Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 9 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με το τελευταίο ποστ του delta66. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 9 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Συμφωνώ από τη μία. Από την άλλη όμως είναι πολύ ακριβά τα φυτά στην Ελλάδα. Όσο για κλαδέματα, είμαι Βόλο, που να βρω; Ας είναι καλά 2 παιδιά που μου δώσαν πέρυσι κάποια. ( Από Αθήνα-Θεσ/νικη). Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 9 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 9 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα παρηγγειλα πριν 2 εβδομαδες απο αυτο το μαγαζι που ειναι Μαλαισια οπως λεει : http://myworld.ebay.com/aquaticmagic/ μετα απο μια εβδομαδα ηρθαν 2 moss balls σε πολυ καλη κατασταση 5 κομματια jama moss τελειως χαλια και σαπισμενα επικοινωνησαμε και μας ειπαν οτι θελουν μια photo απο το φυτο και πραγματι μολις στειλαμε μας ειπαν οτι θα κανουν reshipping το moss χωρις φυσικα καμια δικη μας επιβαρυνση ! αν υπαρχει καλο και αξιοπιστο καταστημα απο γερμανια ας δωσει καποιο link αφου απο ΕΕ τα δεματα ερχονται το πολυ σε 5 μερες το οποιο λογικα θα βοηθα για να μην καταπονειται το φυτο χωρις φως,νερο κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaeir 10 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Το aquatic magic είναι Μαλαισία; Δεν το ήξερα. Εξάλλου δεν είναι φθηνό σε όλα τα είδη. Απλά σε καλύπτει. Όντως η καλύτερη λύση είναι από Γερμανία που είναι πιο κοντά για αποατολή. Η Ιταλία λέτε να έχει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 10 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Το aquatic magic είναι Μαλαισία; Δεν το ήξερα. Εξάλλου δεν είναι φθηνό σε όλα τα είδη. Απλά σε καλύπτει. Όντως η καλύτερη λύση είναι από Γερμανία που είναι πιο κοντά για αποατολή. Η Ιταλία λέτε να έχει κάτι; απο τιμες σε ενυδρειακα φυτα απο εδω Αθηνα παντως ειναι φθηνοτερα! θα ενημερωσω για την κατασταση της νεας moss που θα στειλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 17 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα , Πριν 4 μέρες παρέλαβα από aquaristic.net 19 φυτά όλα σε άριστη κατάσταση . Έψαχνα και εγώ πληροφορίες πριν τα παραγγείλω αλλά δεν έβρισκα κάτι ξεκάθαρο οπότε είπα να ρισκάρω και βγήκα τυχερός . Κάποια στιγμή θα ανεβάσω ένα λεπτομερή post με photo νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 17 Οκτωβρίου 2010 οταν προκειται να κανετε παραγγελιες απο online θελω και εγω riccia(fluitans) και moss και τα λεφτα τα βρισκουμε μετα δεν χανομαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 17 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 17 Οκτωβρίου 2010 Παρήγγηλα το απόγευμα moss. Δεν το ήξερα νωρίτερα να πάρω και για εσένα Γιώργο. Και παρήγγειλα και σήτα για να φτιάξω πλάτη από moss. Την επόμενη φορά που θα πάρω moss θα σου πω, αλλά δεν ξέρω πότε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
she'sinpanties 17 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 17 Οκτωβρίου 2010 εχει πολυ καλες τιμες παντως το συγκεκριμενο μαγαζι και αν τυχεις προσφορες παιζει και free shipping Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 18 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Παρήγγηλα το απόγευμα moss. Δεν το ήξερα νωρίτερα να πάρω και για εσένα Γιώργο. Και παρήγγειλα και σήτα για να φτιάξω πλάτη από moss. Την επόμενη φορά που θα πάρω moss θα σου πω, αλλά δεν ξέρω πότε. οκ οταν προκειται να ξαναπαραγγειλεις στειλε μου πμ γιατι και εγω θελω οπωσδηποτε ενα moss wall Link to comment Share on other sites More sharing options...
plaYgirl 18 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα , Πριν 4 μέρες παρέλαβα από aquaristic.net 19 φυτά όλα σε άριστη κατάσταση . Έψαχνα και εγώ πληροφορίες πριν τα παραγγείλω αλλά δεν έβρισκα κάτι ξεκάθαρο οπότε είπα να ρισκάρω και βγήκα τυχερός . Κάποια στιγμή θα ανεβάσω ένα λεπτομερή post με photo νομίζω θα βοηθήσει αρκετούς . Εχει ελαχιστο κοστος παραγγελιας???Κι αν ναι, μηπως μπορεις να μας πεις ποσο???Και ποσο περιπου ήταν τα εξοδα αποστολης..??? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 21 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 21 Οκτωβρίου 2010 Εχει ελαχιστο κοστος παραγγελιας???Κι αν ναι, μηπως μπορεις να μας πεις ποσο???Και ποσο περιπου ήταν τα εξοδα αποστολης..??? Ευχαριστω Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά τώρα το είδα . Δεν έχει ελάχιστο κόστος παραγγελίας αλλά επειδή τα μεταφορικά είναι 19,98 € έως 10 kg σε συμφέρει να αγοράσεις κάποια ποσότητα για να τα κερδίσεις . Αν υπολογίσεις ότι τα φυτά είναι 2 με 3 φορές ποιο φτηνά από τα καταστήματα που είδα εγώ στην Αθήνα με 10 περίπου φυτά είσαι ήδη κερδισμένη . Και έχουν και μεγάλη γκάμα να επιλέξεις αυτά που θες . Link to comment Share on other sites More sharing options...
like 22 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 22 Οκτωβρίου 2010 To aquaristic εχω κανει πολλες παραγγελιες και αξιζει υπερβολικα πολυ καθως και η ποικιλια στα φυτα ειναι πολυ μεγαλη και οι τιμες πολυ χαμηλες...Ειδη μου ηρθε σπιτι πριν 10 μερες η πρωτη παραγγελια και τα φυτα ηταν σε αριστη κατασταση και ο τροπος συσκευασια πολυ καλος...ΤΗΝ Τριτη περιμενω παλι παραλαβη απο φυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sontem 22 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 22 Οκτωβρίου 2010 Tip : Όποιος παραγγείλει από aquaristic.net να προτιμήσει τα φυτά που είναι σε γλαστράκι . Έχουν το σχόλιο 5 cm Topf . Αντέχουν ποιο πολύ έως να φτάσουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος