arisedu 31 Αυγούστου 2006 #1 Share 31 Αυγούστου 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω : Α. οι γαρίδες καθαρίζουν το ενυδρείο (βυθό- τζάμια); Β. μπορούν να τοποθετηθούν σε ενυδρείο με guppy και Apple Snail; Γ. υπάρχουν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσουν; Δ. χρειάζονται κάποιο ιδιαίτερο τάισμα; Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 31 Αυγούστου 2006 #2 Share 31 Αυγούστου 2006 Α. Αν εννοείς απο άλγη δε νομίζω. Τα υπολίματα τροφής Ναί. Β. Ναί Άνετα. Γ. Όχι κανένα νομίζω Δ. Απαντάς μόνος σου στην ερώτηση Α. Εγώ δεν τα χω ταίσει ποτέ. Ούτε τα Apple ούτε τις γαρίδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 31 Αυγούστου 2006 #3 Share 31 Αυγούστου 2006 Oι caridina japonica (Amano shrimp) τρώνε και την άλγη που βρίσκεται πάνω στα φυτά ή και στις γωνίες των τζαμιών, καθώς φυσικά και από τις τροφές που τρώνε τα ψάρια σου, όπως επίσης και ό,τι ψοφίσει μέσα στο ενυδρείο σου... Σχετικό link Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Αυγούστου 2006 #4 Share 31 Αυγούστου 2006 Oι caridina japonica (Amano shrimp) τρώνε και την άλγη που βρίσκεται πάνω στα φυτά ή και στις γωνίες των τζαμιών, καθώς φυσικά και από τις τροφές που τρώνε τα ψάρια σου, όπως επίσης και ό,τι ψοφίσει μέσα στο ενυδρείο σου...Σχετικό link 34661[/snapback] Με λίγα λόγια εξαιρετικοί καθαριστές. Έχουν όμως πολλούς εχθρούς σε ένα κοινοβιακό ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος