sfedonas 8 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2010 καλησπερα σε όλους. ο τίτλος είναι πολύ σχετικός. έχω ένα ενυδρείο 280 λίτρων και το δουλευω με εξωτερική υπερχείληση. επιδη όμως καμια φορά αντιμετοπίζω πρόβλημα σκέυτομαι να την αλαξώ για να μπορώ να βάλω και την αναπλήρωση χώρις το ρίσκο πλυμμηρας. το ενυδρειο είναι μάρκας ανουμπιας με το οβαλ μπροστα τζαμι και στο πισω μέρος έχει και απο τις 2 μερίες βι8ισματα στο τζαμι για να μπένουν τα φίλτρα και όλα. σκεφτήκα μηπως χρείσιμοποιησω αυτες τις "τρυπες" για υπερχείλιση. αν γίνει αυτο ένα πλαστικο που είναι κοντρα στο ενυδρειο 8α βυ8ιστεί χωρις να μου εμποδίζει ομως την κυκλοφορία της επιφανειας. το ενυδρείο 8α αντεξει αμα είναι τερμα μέχρι πανω γεματό? γιατι στην ουσια η στά8μη 8α είναι 3-4 πόντους απο το ανώτερο άκρο. οποια γνωμη υπαρχει είναι ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 8 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Αν μπορεις βαλε καποιες φωτογραφιες απο το σημειο με τις τρυπες και καποιο σχεδιο του πως σκεφτεσαι το σωλινα τις υπερχειλισης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 8 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2010 καλη η σκεψη σου αλλα δε νομιζω να λειτουργησει,πρωτον οπως ανεφερες και εσυ το ρσκο λογω αυξημενης σταθμης θα ειναι μεγαλ.Επισης πισω για να γυριζεις το νερο θα πρεπει να φτιαξεις 2 εξωτερικους πυργους αμφιβολης στεγανοτητας και θορυβου.Κανε 2 τρυπες και καθαρισες,τα ανουμπιας ειναι με μη ψημενο τζαμ δεν υπαρχει μεγαλο ρισκο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sfedonas 9 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 9 Οκτωβρίου 2010 τις υπερχειλισεις έχω την δυνατοτητα να τις κανω στεγανες. +1 σε αυτο που ειπες για το ποσο θορυβο θα κανει.. αλα δεν ξερω... τρυπα σε ετοιμο ενυδρειο με livestock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος