mimikos15 8 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2010 γεια σας....θα ηθελα να ρωτισω γιατι ι ντοματια μ εχει βγαλει ριζες στο κορμο της...... αυτο ειναι καλο η κακο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 8 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2010 ετσι γινεται και σε μενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael151 8 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Nτου νοτ γουορη!!! Ειναι φυσιολογικοτατο !!! Κοψτε και φυτεψτε παραδιπλα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 8 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 8 Οκτωβρίου 2010 ναι ομως τα βγαζει πανω στο κορμο του....δεν τα βγαζει στα φιλα...ι στα παρακλαδια...πως θα το κωψω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2010 όταν δεν βρίσκει στον πυθμένα αρκετά θρεπτικά στοιχεία, βγάζει ρίζες και πιο πάνω προσπαθώντας να καλύψει τις ανάγκες του το φυτό εμπλούτισε με καμιά ταμπλέτα το υπόστρωμά σου και θα 'σαι μια χαρά! όχι πολύ κοντά στις ρίζες γιατί καίγονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 9 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 9 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστο..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 9 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 9 Οκτωβρίου 2010 μια ερωτιση τ λιπασμα να παρω.....??? και ποσο θα κανει στο περιπου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 9 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Ποιό είναι το επιστημονικό όνομα της "ντοματιάς";;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freeman 9 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Ποιό είναι το επιστημονικό όνομα της "ντοματιάς";;; Hydrophila difformis Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 9 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 9 Οκτωβρίου 2010 πάρε λίπασμα σε ταμπλέτες, της dennerle τα nutri balls νομίζω είναι πολύ καλά. Για άλλα δεν ξέρω. Ας πουν και άλλοι γνώμες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 14 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 14 Οκτωβρίου 2010 πιγα σημερα στο πετ shop και με ειπε οτι ειπαρχη σε υγρο λιπασμα και σε ταμπλετες...δεν ειδα τι ταμπλετες ηταν(μαρκα εννοω) παντος με ειπε οτι της θαβω στο καλικη μεσα !!!! να παρω αυτες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 14 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Ναι. Σαν και αυτές: http://www.sera.de/gr/produkte/suesswasser...orenette-a.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 14 Οκτωβρίου 2010 Author #13 Share 14 Οκτωβρίου 2010 ναι...αυτες ηταν παω να της παρω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 15 Οκτωβρίου 2010 Author #14 Share 15 Οκτωβρίου 2010 τελικα πιγα και αγορασα αυτο http://www.aquarium-products.co.uk/Tetra_Plant_Crypto.htm κανει για αυτο που θελω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gixxer 16 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει τις συγκεκριμένες ταμπλετες και είμαι ευχαριστημένη (όχι όμως για ντοματιά) Επίσης αντίστοιχα ικανοποιημένη έχω μείνει και με τις μπαλίτσες τις JBL (pro flora). Βλέποντας την πορεία του φυτού σου θα καταλάβεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 16 Οκτωβρίου 2010 Author #16 Share 16 Οκτωβρίου 2010 οκ!!!θα διξει αμα ειναι καλο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος