Jump to content

Φάρμα αναπαραγωγής Τανγκανίκα

ΚΩΣΤΗΣ

Recommended Posts

Αγαπητοί φίλοι σας παρουσιάζω μία από τις μεγαλύτερες φάρμες αναπαραγωγής και εμπορίας κιχλίδων από την λίμνη Τανγκανίκα. Ονομάζεται Pisces Farm και βρίσκεται στο Ισραήλ.

Οι γονείς σε όλα τα είδη που αναπαράγονται είναι άγριοι από την λίμνη.

http://www.bemazaldagim.com/

:)

Να εισαι καλα Κωστη που μας προσφερεις τετοιο θεαμα.Παρατηρησα ομως ,καποια ενυδρεια τους δεν εχουν υποστρωμα,αλλα συνεχιζουν να ζευγαρωνουν.Ειναι φυσικο ;

Πραγματικά φοβερές φωτογραφίες , και τα χρώματα των ψαριών Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Α!!!!!!!!

Ζημιά που πάθαμε Παρασκευιάτικα!!! Ευχαριστούμε πολύ Κωστή! Πραγματικά πολύ όμορφες φωτογραφίες!

:):lmao::D:hysterical::hysterical::rasp::hysterical:

Πήρες για τα καλά φόρα, και ποιος σε σταματά τώρα!!! :)

Μagazino Οκτωβρίου *****

:lmao:

Τώρα κατάλαβα γιατί τρελαίνεται ο Βρασίδας ο Φροντοζος μου όταν έρχεται σπίτι ένας παλαιστίνιος φίλος μου! :)

Πέρα από την πλάκα ωραίο άρθρο! :lmao:

• Like 1

Τώρα κατάλαβα γιατί τρελαίνεται ο Βρασίδας ο Φροντοζος μου όταν έρχεται σπίτι ένας παλαιστίνιος φίλος μου! :)

Πέρα από την πλάκα ωραίο άρθρο! :hysterical:

:lmao::D

φανταστικα!

Αφρική σου 'ρχομαι...

Εξαιρετικη παρουσιαση!

Ακομη καλυτερη βεβαια η φαρμα.Υποδομες καταπληκτικες και εκπληκτικα ψαρια,που αναδεικνυουν το μεγαλειο της Αφρικης :)

Κωστη μπραβο,

απο οτι καταλαβαινω εισαι ανυσηχο ατομα και ψαχνεσαι συνεχεια για κατι καινουργιο, πραγματικα οι φωτο ειναι πανεμορφες και αν κρινω και απο τις φωτο με τα ενυδρεια οι ανθρωποι πρεπει να το αγαπουν παρα πολυ το θεμα. Ηθελα να ρωτησω και κατι αλλο που εχει σχεση με το παρα πανω θεμα σχετικα με τις φαρμες στο εξωτερικο, φανταζομαι πως δεν ειμαι ο μονος που ψαχνει και βρισκει καποια ειδη τα οποια ομως δυστηχως δεν τα εισαγουν για τους δικους τους λογους τα εκαστοτε καταστηματα που πωλουν τροπικα ψαρια, αυτο που με ενδιαφερει να ξερω ειναι αν εχεις υπ'οψιν σου καποιον η καποιους που να ερθω σε επαφη για να αγορασουμε απο το εξωτερικο καποια ειδη που δεν μπορουμε να τα βρουμε στην Ελλαδα.

Φιλικα

Αγγελος Βαρθαλιτης

Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά η προσφορά έχει πάντα να κάνει με την ζήτηση. Κανένα κατάστημα δεν θα σου φέρει μια παρτίδα από την οποία εσύ θα πάρεις 3 ψάρια και τα υπόλοιπα θα του μείνουν.

Το συγκεκριμένο θέμα μας έχει απασχολήσει σαν ομάδα και υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το μέλλον, τις οποίες όμως δεν είμαι σε θέση να στις αναλύσω τώρα.

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με κάποιο κατάστημα και να κάνεις μια συζήτηση σχετικά με τα είδη και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορούν να σου φέρουν κάποια ψάρια.

Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα στην Ελλάδα, αλλά η προσφορά έχει πάντα να κάνει με την ζήτηση. Κανένα κατάστημα δεν θα σου φέρει μια παρτίδα από την οποία εσύ θα πάρεις 3 ψάρια και τα υπόλοιπα θα του μείνουν.

Το συγκεκριμένο θέμα μας έχει απασχολήσει σαν ομάδα και υπάρχουν κάποιες σκέψεις για το μέλλον, τις οποίες όμως δεν είμαι σε θέση να στις αναλύσω τώρα.

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με κάποιο κατάστημα και να κάνεις μια συζήτηση σχετικά με τα είδη και κάτω από ποιες προϋποθέσεις μπορούν να σου φέρουν κάποια ψάρια.

Το εχω κανει ηδη στα πιο μεγαλα και "ενημερωμενα" καταστηματα της Αττικης και φαντασου πως οχι δεν ακουσα απο κανενα δεν με πηρε ομως και κανενας για να μου πει ναι μπορω αυτα η δεν μπορω να κανω τιποτα, αυτος ειναι ο επαγγελματισμος στην Ελλαδα, και πραγματικα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα τους εμεναν τα ψαρια οταν για παραδειγμα φερνουν πλακοστομα που τα πουλανε 50+ ευρω και μεσα σε μια εβδομαδα δεν εχουν τιποτα, αυτο αν μη τι αλλο κατι δειχνει. Παρ'ολα αυτα αν υπαρξει καποια κινηση για αγορα απο το εξωτερικο θα ηθελα να με ενημερωσεις. Εγω εχω βρει καποιες φαρμες στην Ευρωπη που μπορουν να στειλουν ψαρια στην Αθηνα, τσεκαρε το ακολουθω site μου εχουν στειλει και τιμοκαταλογο λιανικης και χονδρικης www.tanganika.cz

Φιλικα,

Αγγελος Βαρθαλιτης

Παρ'ολα αυτα αν υπαρξει καποια κινηση για αγορα απο το εξωτερικο θα ηθελα να με ενημερωσεις. Εγω εχω βρει καποιες φαρμες στην Ευρωπη που μπορουν να στειλουν ψαρια στην Αθηνα, τσεκαρε το ακολουθω site μου εχουν στειλει και τιμοκαταλογο λιανικης και χονδρικης www.tanganika.cz

Φιλικα,

Αγγελος Βαρθαλιτης

Καλημέρα!

Επειδή ενδιαφέρομαι άμεσα για κιχλίδες Tanganyika, άνοιξα το συγκεκριμένο site και εντυπωσιάστηκα από την ποικιλία και ...τις τιμές! Κοινώς, μας κοροϊδεύουν εδώ στο Ελλάντα...

Στέλνουν όμως μικρές ποσότητες;

Στον κατάλογο γράφει για 50-100-200 κομμάτια. Αν εγώ ενδιαφέρομαι π.χ. για 10 leleupi, 8 altolamprologus θα μου τα στείλουν; Εννοείται ότι τους έχω στείλει ανάλογο μήνυμα. Θα σας ενημερώσω.

Ευχαριστώ. Σταμάτης.

Επειδη και εγω εχω ψαχτει για εισαγωγη απο φαρμες λογω του οτι για να βρω ταγκανικες που θελω δυσκολευομαι.

Δεν σε κοροιδευουν στην Ελλαδα αδερφε!Μην τα βλεπουμε ολα στραβα και αναποδα.

Αυτα τα ψαρια που αναφερεις κοστιζουν ,για παραδειγμα 50€ απο την φαρμα.

Τα μεταφορικα τους ομως θα ειναι κοντα στα 400€.

Κανε λοιπον την σουμα και δεν ποσο σου βγαινει το καθε ψαρακι.400+50=450/18=25€ ανα ψαρι.

Οποτε ειναι λογικο να σου πουλανε το ψαρι 20-25€ γιατι τοσο τους βγαινει.

Ολα αυτα βεβαια στο περιπου ετσι...μην παρεξηγηθω.

Τις τιμες τις εδωσα σαν παραδειγμα για να δωσω στο παλικαρι να καταλαβει πως γινετε.

Τωρα για την φαρμα απο το ισραηλ μιλησα με τον Yuval,το παλικαρη που ειναι υπευθηνο και μου ειπε πως εχουν εισαγωγεα στην ελλαδα αλλα δεν μου ειπε τπτ παραπανω.Ουτε ποιος ειναι ουτε τπτ.Αν μπορουσαμε να των βρουμε θα μπορουσαμε να κανουμε μεσω αυτου εισαγωγη αυτο ακριβως που θελουμε βρισκοντας βεβαια την τιμη με τον εισαγωγέα.

• 5 years later...

Το ειδα εξι χρονια μετα,και λεω..δεν το ξεθαβω να το δουνε κι'αλλοι αφρικανοι..?

Είχα ψαχτεί λίγο προπέρυσι αν θυμάμαι καλά και είχα βρει ότι η φάρμα αυτή έχει "αντιπρόσωπο" στην Κύπρο. Μίλησα με το παιδί που είχε το πετ σοπ και έκανε τις εισαγωγές από εκεί όμως δεν κατάφερα να βγάλω άκρη. Τότε έψαχνα Altolamprologus Compressiceps Sumbu και μου είπε πως περίμενε παραγγελία κλπ αλλά το παράτησα μετά και δεν ξαναμίλησα μαζί του. 

Ίσως αν μαζεύονταν άτομα για παραγγελία μεγάλου αριθμού ψαριών να συνέφερε και η αποστολή σε Ελλάδα από Κύπρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...