ΚΩΣΤΗΣ 8 Οκτωβρίου 2010 #26 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Into the spot (είν' του Δεσπότ') Into you talloom to you ( είν' του γιού, τ' άλλου μ' του γιού) To you too funny (του γιού του Φάνη) Sleep for us (σλίπ φοράς) A nice party (ε, να η Σπάρτη) F. you fot's (έφ'γε ου Φώτ'ς) She has many (συ χεσμένη) Kill kiss (Κιλκίς) The necklaces (δεν εκλασες !!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 8 Οκτωβρίου 2010 #27 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Τα εχουν ακουσει "ολα" οι τουριστες ....Τυπος μου ζητησε την πρωτη χρονια που δουλεψα μπαρ την αποδειξη λεγοντας μου: "May i have the bill please?!" ...κ εγω φυσικα απαντησα "who's bill?!?!" ( εγω μονο το receipt ηξερα ) ή φιλος αμερικανος οδηγαει ενοικιαζομενο αμαξι μιλώντας σπαστα ελληνικα...(αυτος κανει προπονηση στα ελληνικα κ εγω στα αγγλικα κ καλα) Οποτε με ρωταει "που παω?" κ εγω απανταω "take it left"...Εμενα ακομα κ σημερα μου ακουγετε φυσιολογικοτατο!! Αυτος ομως παραλιγο να μας σκοτωσει απο τα γελια!Μα τοσο περιεργο του ακουστηκε?! Κ ξανα στο κλιμα : Ερωτηση : "how can i go to ia please?!" Απαντηση: "between" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 8 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Into the spot (είν' του Δεσπότ') To you too funny (του γιού του Φάνη) Sleep for us (σλίπ φοράς) The necklaces (δεν εκλασες !!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 #29 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Τα εχουν ακουσει "ολα" οι τουριστες ....Τυπος μου ζητησε την πρωτη χρονια που δουλεψα μπαρ την αποδειξη λεγοντας μου: "May i have the bill please?!" ...κ εγω φυσικα απαντησα "who's bill?!?!" ( εγω μονο το receipt ηξερα ) ή φιλος αμερικανος οδηγαει ενοικιαζομενο αμαξι μιλώντας σπαστα ελληνικα...(αυτος κανει προπονηση στα ελληνικα κ εγω στα αγγλικα κ καλα) Οποτε με ρωταει "που παω?" κ εγω απανταω "take it left"...Εμενα ακομα κ σημερα μου ακουγετε φυσιολογικοτατο!! Αυτος ομως παραλιγο να μας σκοτωσει απο τα γελια!Μα τοσο περιεργο του ακουστηκε?! Με έναν φίλο στο εξοχικό στη Λούτσα, πριν από καμιά 10ριά χρόνια είχαμε γνωρίσει στην παραλία δύο Ελβετίδες... αρκετά ενδιαφέρουσες. Όταν έφτασε η ώρα της ανταλλαγής ονομάτων εμένα με λέγανε "Afenti" και τον φίλο μου "Arhoda" (δυσκολεύτηκαν λίγο να τα αποστηθίσουν αλλά τα κατάφεραν). Στο βραδινό ραντεβού στο beach bar ήμασταν από πιο νωρίς εκεί εγώ με τον φίλο μου και παίζαμε μπιλιάρδο. Έρχονται και τα κοριτσάκια κάποια στιγμή και το πρώτο που κάνανε είναι να μας φωνάξουν με τα "ονόματά" μας από μία απόσταση ικανοποιητική ώστε το μισό μαγαζί να γυρίσει να μας κοιτάξει Έστω και για ένα βράδυ λοιπόν, ικανοποίησα το... φαλλοκρατικό μου βίτσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Σεμενα ερχεται μια γαλιδα και μου λεει ρωτοντας (αυτο το καταλαβα)κατουρλου ; κατουρλου;φωαναζω την γυναικα μου και της λεω,τι θελει αυτη ,ολο κατουρλου κατουρλου μου λεει.Ρωταει η γυναικα μου τι θελει και αυτη της λεει kart bleu.(πιστωτικη καρτα)Ε χασαμε την πελατησα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Οκτωβρίου 2010 #31 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Πατέρας φίλου εντοπίζει τουρίστες που ζευγαρώνουν μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του... Πλησιάζει και λέει.. HEY, NO JUMPING HERE !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 8 Οκτωβρίου 2010 #32 Share 8 Οκτωβρίου 2010 -How do you do? -Very well... -Verivakis... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 #33 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Πατέρας φίλου εντοπίζει τουρίστες που ζευγαρώνουν μέσα σε αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του... Πλησιάζει και λέει.. HEY, NO JUMPING HERE !!! Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι και απόλυτα λάθος... Εννοώ τη δεύτερη έννοια του ρήματος jump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 #34 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ανιγουέι! Αϊ θινκ γουΐ τζάμπντ δε τόπικ γουΐθ άουρ μπούλσιτς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Οκτωβρίου 2010 #35 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Αυτό, αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι και απόλυτα λάθος... Εννοώ τη δεύτερη έννοια του ρήματος jump. γιου αρ ρονγκ μέιτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 #36 Share 8 Οκτωβρίου 2010 γιου αρ ρονγκ μέιτ Πις ον γιου δατ γιου γουΐλ τελ μι δατ αμ ρονγκ! λισεν δις: http://www.youtube.com/watch?v=GeXaIW9-RUI "νάιτ τζαμπς δε κουϊν εντ γιου νόου γουάτ αϊ μιν" Γουάτ ντας χι μινς? Α? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 8 Οκτωβρίου 2010 #37 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Πις ον γιου δατ γιου γουΐλ τελ μι δατ αμ ρονγκ! λισεν δις: http://www.youtube.com/watch?v=GeXaIW9-RUI "νάιτ τζαμπς δε κουϊν εντ γιου νόου γουάτ αϊ μιν" Γουάτ ντας χι μινς? Α? Βρε άνθρωπε είναι έκφραση σε παιχνίδι σκάκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 #38 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Βρε άνθρωπε είναι έκφραση σε παιχνίδι σκάκι ΑΑΑΑΑΑΑ!!! Δις ιζ γουάτ χι μινς!!! Όκεη! Δε κιουμπ κάστιντ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 8 Οκτωβρίου 2010 #39 Share 8 Οκτωβρίου 2010 τελικά: we speak england so good.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 8 Οκτωβρίου 2010 #40 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ανέκδοτο : Ένας τουρίστας κάτι ψάχνει σε ένα χωριό, και βρίσκει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι να κάθετε στην αυλή του σπιτιού τους. Ρωτάει λοιπόν... Ερ.: Do you speek english? Απ.: ... Ερ.: Parlez-vous francais? Απ.: ... Ερ.: Sprechen Sie Deutsch? Απ.: ... Ερ.: Parlare italiano? Απ.: ... Ο τουρίστας φεύγει απογοητευμόνος. Λέει η γριά στο γέρο : - Βλέπεις γέρο; Πάντα χρειάζεται μια ξένη γλώσσα. Και απαντά ο γέρος : - Τι λες βρε γυναίκα, τι να σου κάνει μια γλώσσα! Εδώ ο άνθρωπος τέσσερις ξέρει και δε μπορεί να συνεννοηθεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος