kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Κουραστικα να βλεπω αγγελιες,και χαζευα διαφορα,και επεσα πανω στους διαγωνιζμους των ενυδρειων που γινοταν μεχρι το 2007.Το ερωτημα μου ειναι γιατι σταματησαν να γινονται;Και λεω μηπως θα ηταν ωφελιμο,ειδικα για νεους χομπιστες να ξανα αρχισει ;Το καθε μηνα το βλεπω λιγο υπερβολη ,αλλα θα μπορουσε να γινοταν καθε 4 μηνες,και τα πρωτα 5 η 10 του τεραμηνου ,να μπαινουν στον διαγωνιζμο του ετους.Λεω εγω τωρα,εσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 8 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Σωστος,συμφωνω απολυτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ήταν κάτι που σταμάτησε λόγο έλλειψης χρόνου οργάνωσης. Πιστεύω ότι στην επόμενη συνάντηση της ομάδας μπορούμε να το συζητήσουμε για την επαναφορά του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ήταν κάτι που σταμάτησε λόγο έλλειψης χρόνου οργάνωσης. Πιστεύω ότι στην επόμενη συνάντηση της ομάδας μπορούμε να το συζητήσουμε για την επαναφορά του. Να το κανουμε γιατι εχουν αρχισει και στηνονται αρκετα ενυδρεια τελευταια Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 8 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Kαι κατι σε μορφη επαθλου !!! π.χ ενα αυτοκολλητο το στυλ "Ενυδρειο του Μηνα Οκτωβρη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 8 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 8 Οκτωβρίου 2010 mod note To θεμα καθαριστηκε,διοτι ειναι σοβαρη η προταση του φιλου kixlidatou και θα πρεπει να αντιμετωπιστει αναλογως,εαν θελουμε να υπαρξει ενδεχομενως συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 8 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Προταση /γνωμη μου : Δημιουργεια μιας ομαδας 5-6 ατομων ,τον mod , ανα κατηγορια και μια υποεννοτητα που θα κυλαει καθε μηνα ...π.χ Παρουσιασεις ενυδρειων μηνα Οκτωμβριου ..Παρουσιασεις ενυδρειων μηνα Νοεμβριου και ου το καθε εξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 8 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Βραβεία υπήρχαν και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα από τότε που είχε ξεκινήσει ο διαγωνισμός το 2005 στο νικητή αποστελλόταν ταχυδρομικά τυπωμένο "βραβειόχαρτο" με το σήμα και την σφραγίδα του Άκουαζον. Θα πρέπει να το ξαναεξετάσουμε αλλά είναι δύσκολο στην εφαρμογή του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ας μεινουμε στην ουσια!!!!!! Προσπαθεια Νο2 να μεινει το θεμα καθαρο. Ολα τα ασχετα ποστ διαγραφονται!!!!! Ευχαριστουμε για την κατανοηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Καθε μηνα θα ειναι λιγο δυσκολο,αλλα ανα τετραμηνο θα ηταν μια καλη περιοδο για να μαζευτουν αρκετα ενυδρεια,και θα προτεινα επισης να βραβευονται αν μεγεθος ενυδρειου και οχι ανα ηπειρο η στυλ.Γιατι αντικειμενικα τα μεγαλα θα εεχουν πλεονεκτημα απο τα μικρα.Να βραβεβετε και το 25αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Ναι παιδια ..Οπως εχω δει και εγψ τψρα στινονται παρα πολλα ενυδρεια οπως και εγω στεινω το δικο μου..θα ηταν πολυ ωραιο να υπειρχε ο διαγωνισμος και ολοι οι σινχομπισατες να παλευαν για το επαθλο φτειαχνονταια καταπλοκτικα πραγματα..!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 Author #12 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Διευκρινηση-Δηλαδη πχ.μεχρι 150 λιτρα,μεχρι 400 λιτρα,και πανω.Καπως ετσι να ειναι τα βραβεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 8 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Παει ανα κατηγορια και ανα μεγεθος ,π.χ δεν μπορει ενα με νανοκιχλιδες τανγκανικα να συγκριθει με ενα φυτεμενο ... αλλη η ομορφια του ενους και αλλη του αλλουνου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 Author #14 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Παει ανα κατηγορια και ανα μεγεθος ,π.χ δεν μπορει ενα με νανοκιχλιδες τανγκανικα να συγκριθει με ενα φυτεμενο ... αλλη η ομορφια του ενους και αλλη του αλλουνου !! Δηλ για σενα ποιο ειναι ποιο ομορφο;Ετσι θα μπλεξουν τα πραγματα πιστευω.Ειμα ιτης αποψης να υπαρχουν λιγες κατηγοριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilouvatar 8 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 8 Οκτωβρίου 2010 (edited) Λογικό είναι να υπάρχουν κάποιες κατηγορίες... Οι πολλές κατηγορίες (πχ, ανά λίτρα ΚΑΙ ανά ήπειρο, ποταμό, λίμνη κτλ) θα το "βαρύνουν" πολύ το σύστημα και δεν θα γίνει πραγματικότητα ποτέ. Σίγουρα οι συντονιστές του φόρουμ μπορούν να βρουν την λύση. Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2010 - ilouvatar Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 Author #16 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Λογικό είναι να υπάρχουν κάποιες κατηγορίες... Οι πολλές κατηγορίες (πχ, ανά λίτρα ΚΑΙ ανά ήπειρο, ποταμό, λίμνη κτλ) θα το "βαρύνουν" πολύ το σύστημα και δεν θα γίνει πραγματικότητα ποτέ. Σίγουρα οι συντονιστές του φόρουμ μπορούν να βρουν την λύση. Γιαυτο ειπα 3 κατηγοριες.Μικρα ,μεσαια και μεγαλα.Γιατι αν πουμε φυτεμενα,αφρικανικα κτλ.θα χαθουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 8 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Γιαυτο ειπα 3 κατηγοριες.Μικρα ,μεσαια και μεγαλα.Γιατι αν πουμε φυτεμενα,αφρικανικα κτλ.θα χαθουμε. Και αν μπει ένα reef στο διαγωνισμό χάνουν όλοι οι άλλοι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 8 Οκτωβρίου 2010 Author #18 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Και αν μπει ένα reef στο διαγωνισμό χάνουν όλοι οι άλλοι;;;; Δεν ειναι απολυτο οτι θα κερδισει.Εμενα πρσvπικα ,αυτη η τελοιοτητα του θαλασσινου δεν μου αρεσει.Και στο κατω κατω εκεινο το τετραμηνο ας παρει το βραβειο το reef.δεν ειναι και απο τα ενυδρεια που φτιχνονται συχνα.Εγω εβαλα το θεμα γιατι βλεπω πολλα νεα παιδια που ξεκιναν με μικρουλικα ενυδρεια και εχουν ορεξη και μερακι,και πιστευω ειδικα γιαυτα τα παιδια θα εναι μεγαλη χαρα να παρουν ενα βραβειο απο το aqua zone.Εμεις σε μεγαλυτερη ηλικια μπορει να το βλεπουμε ,εγωιστικο,καλαμπουρι η οτι αλλο θες,αλλα για τα νεα παιδια ειναι πολυ συμαντικο το βραβειο.Ετσι πιστευω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 8 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 8 Οκτωβρίου 2010 επειδι ειμαι και εγω παιδι ειμαι 17 χρονων θα μου αρεσε παρα πολυ να διαγωνιζεται το ενυδρειο μου και σιγουρα θα οθησει και πολλα παιδια που κανουν λαθη να κανουν ενα τελοιο ενυδρειο και να το βαλουν να διαγωνιστει...Πραγματικα μακαρι να γινει κατι τετοιο .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 8 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Και αν μπει ένα reef στο διαγωνισμό χάνουν όλοι οι άλλοι;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 8 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 8 Οκτωβρίου 2010 πρεπει να γινει διαγωνισμος ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 8 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 8 Οκτωβρίου 2010 και εγώ είμαι υπέρ των διαγωνισμών, δίνουν ελατήρια για βελτίωση, συζήτηση και πρόοδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος