soulhealer 8 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 8 Οκτωβρίου 2010 γεια σας πριν μερικές μέρες μου ήρθε ένα ψηφιακό πεχάμετρο που είχα παραγγείλει από ιντερνετ και μέτρησα το νερό στο γλυκό ενυδρείο μου και μου έδειξε 7.8Ph.. δεδομένου ότι μέσα έχω αγγελόψαρα,νέον και 2 δολλάρια δεν θα έπρεπε να ήμουν κάπου στο 5.5-6.5Ph??? το ενυδρείο είναι φυτεμένο με anubies και αυτές έχουν ήδη αρχίσει και κιτρινίζουν τα φύλλα τους.. μήπως φταίει αυτό?? προηγούμενες ανούμπιες που είχα σάπισαν (έχω και υπόστρωμα).. και δεν θέλω να χάσω και αυτές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 8 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σου και εσένα, Καταρχάς διαβάζεις τα προφίλ των ψαριών σου σε πρώτη φάση και ανάλογα πραττεις ! Όσο για τις ανουμπιες πολύ περίεργο που σάπισαν... μήπως τις φύτεψες? αν ναι τότε κακώς! η ανουμπια ΔΕΝ φυτεύεται απλά στερεώνεται πάνω σε πέτρες ή ξύλα, αν πάλι την θέλεις στο βυθό σου τότε ΔΕΝ φυτεύεις το ρίζωμα εντελώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
soulhealer 8 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Γεια σου και εσένα, Καταρχάς διαβάζεις τα προφίλ των ψαριών σου σε πρώτη φάση και ανάλογα πραττεις ! Όσο για τις ανουμπιες πολύ περίεργο που σάπισαν... μήπως τις φύτεψες? αν ναι τότε κακώς! η ανουμπια ΔΕΝ φυτεύεται απλά στερεώνεται πάνω σε πέτρες ή ξύλα, αν πάλι την θέλεις στο βυθό σου τότε ΔΕΝ φυτεύεις το ρίζωμα εντελώς... ναι την πρώτη φορά την πάτησα αλλά μετά ένας φίλος από το φόρουμ (από τον οποίο αγόρασα και τα φυτά) μου είπε πως θα πρέπει να φυτεύεται μόνο η ρίζα και όχι ο κορμός του φυτού.. εγώ τώρα ίσα ίσα που έχω φυτέψει την ρίζα.. άρα καταλήγουμε ότι το ph δεν πέζει ρόλο στην πορία των φυτών Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoSpy 10 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2010 Από υγρό λίπασμα και φως πως είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος