Jump to content

Κιχλιδες σε 120 λιτρα.

Savou

Recommended Posts

για υλικα τη χρειαζεται να χρειασιμοποιησω φιλτρο εχω τισ jbb crystalprofi i100.?

Το φιλτρο δεν το ξερω.

Υλικα συνηθως χρησιμοποιουμε syporax η substratpro

ενα απο τα 2 η για καλητερα και τα 2..??

για υλικα τη χρειαζεται να χρειασιμοποιησω φιλτρο εχω τισ jbb crystalprofi i100.?

Νομίζω το φίλτρο αυτό έχει 3 τμήματα σωστά? Στο 1 μπορείς να αντικαταστήσεις το 1 σφουγγάρι που έχει με subtrat pro μέσα σε κάλτσα, ή ακόμα καλύτερα να πάρεις το κιτάκι της jbl με τις δικές της βιομπάλες (ώστε να σου μείνει το θηκάκι που δίνει μαζί).

ναι σωστα 3 θεσεις εχει..και τις αλλες 2 θεσεις με τα σφουγκαρακια του..??

ναι σωστα 3 θεσεις εχει..και τις αλλες 2 θεσεις με τα σφουγκαρακια του..??

τα σφουγγάρια του είναι και τα δύο ίδια σε χρώμα-υλικό-πόρους?

ναι και τα 2 ειναι μπλε...ειναι απλα σφουγκαρακια..!!

Σας ευχαριστω..Μπορω να βαλω στο γλυκο ζωντανο βραχο..??Μπορω να βρω πετρες και αμμο απο παραλια απο σημειο που δεν εχει κοσμο και να τα βρασω και να τα βαλω..??σε γλυκο νερο λεμε παντα ..!!

μπορείς να αγοράσεις πέτρες (αν φυσικά θέλεις να διαθέσεις περίπου 30 ευρώ) από μάντρα με διακοσμητικά υλικά... αρκεί να μην είναι χημικά επεξεργασμένες... έχω πήρα καμιά 50αριά κιλά περίπου 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά. και μου έμειναν κιόλας... υποθέτω ότι για το δικό σου θα τη βγάλεις με 20-25 ευρώ... βάλε τες σε μια λεκάνη με νερό και πρόσθεσε λίγη καθαρή χλωρίνη, άστες να μουλιάσουν και μετά ξέβγαλε τες καλά και θα είναι έτοιμες... για προληπτικούς λόγους ρίξε μέσα στο ενυδρείο μόλις βάλεις τις πέτρες αντιχλώριο (αν το νερό είναι βρύσης θα βάλεις ούτως ή άλλως) .... και θα είναι έτοιμες για το ενυδρείο σου...post-26531-1286662605_thumb.jpg

Θα πρότεινα η διαδικασία απολύμανσης,για μεγαλύτερη ασφάλεια να γίνει ως εξής:

- Μούλιασμα σε νερό με διάλυμα χλωρίνης

- Μούλιασμα σε νερό με μπόλικο αντιχλώριο

- Ξέπλυμα με καθαρό νερό

- Τοποθέτηση στο ενυδρείο

Παιδια μαλλον πετρες απο βουνο θα μπουνε...μπολικη αμμος,και μπολικα σαλιγκαρια..απο αυριο ξεκιναει το στισημο του ενυδρειου..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...