Sa33uke 6 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Παρατηρησα αυτο σημερα στο ενυδρειο μου και αναρωτιεμαι τι να ειναι, μοιαζει με σαλιγγαρι χωρις κελυφος (απο την πισω μερια εχει γκρι χρωμα) ή με σκουληκι. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Σα stomatella μοιαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 6 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Stomatella είναι 100% Πληροφορίες θα δεις εδώ http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...lver+green+list στο #5 post Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Παρατηρησα αυτο σημερα στο ενυδρειο μου και αναρωτιεμαι τι να ειναι, μοιαζει με σαλιγγαρι χωρις κελυφος (απο την πισω μερια εχει γκρι χρωμα) ή με σκουληκι. Ξερει κανεις τι μπορει να ειναι; Θα συμφωνησω και εγω για stomatella.Στο παλιο ενυδρειο ειχα μπολικα.Δεν μου δημιουργησαν καποιο προβλημα.Διαβασε και ΕΔΩ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa33uke 6 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Παιδια σας ευχαριστω πολυ για το αμεσο της απαντησης. Θα την αφησω ησυχη μηπως και πολλαπλασιαστει Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 7 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Ναι,αστην. Το πιθανοτερο ειναι οτι αν ηρθε με το βραχο,να ειχεις και αλλες.Και αναπαραγονται σχετικα ευκολα σε στρωμενο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος