GuppyLover21 6 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Ηταν να μου δωσει ο θειος μου ενα μεγαλο ενυδρειο(ακομη δεν το εχω δει).Αλλα λεει πως εχει μια μεγαλη ρογμη το ενα τζαμι.Και τωρα λεω μπας και γινετε να αλλαξουμε το τζαμι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 6 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Ηταν να μου δωσει ο θειος μου ενα μεγαλο ενυδρειο(ακομη δεν το εχω δει).Αλλα λεει πως εχει μια μεγαλη ρογμη το ενα τζαμι.Και τωρα λεω μπας και γινετε να αλλαξουμε το τζαμι? που την εχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 6 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 6 Οκτωβρίου 2010 στο κεντρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 6 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Σε πιο τζαμι???? πλαινο ή βαση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 6 Οκτωβρίου 2010 Author #5 Share 6 Οκτωβρίου 2010 βαση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 6 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Γνωμη μου ειναι οτι μπορεις να κολλησεις επιπλεον απο την μεσα μερια ενα τζαμι με μπολικη σιλικονι περιμετρικα ωστε να καλυψεις ολο το ραγισμα. Και μετα με την αμμο ή το χαλικι δεν θα φαινεται τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 6 Οκτωβρίου 2010 Author #7 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Αα ωραια αλλα επειδη δεν ειμαι ειδικος στα DIY και αυτα μηπως μπορω να το παω πουθενα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 6 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και μπορείς. Σε εναν τζαμά πηγαινε. Αλλα η γνώμη μου ειναι, να ρωτησεις σε 2-3 διαφορετικους γιατι επειδη θα χρεωσουν και την εργασια, θα ακουσεις πολλά διαφορετικά ποσά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuppyLover21 6 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Φυσικά και μπορείς. Σε εναν τζαμά πηγαινε. Αλλα η γνώμη μου ειναι, να ρωτησεις σε 2-3 διαφορετικους γιατι επειδη θα χρεωσουν και την εργασια, θα ακουσεις πολλά διαφορετικά ποσά... Ok σας ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 7 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 7 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 7 Οκτωβρίου 2010 και βεβαια σιλοκονη ενυδρειακηηηηηηηηηηηηη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 12 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν είναι τίποτα δύσκολο. Απλά μέτρας τις εσωτερικές διαστάσεις και πας ζητάς ένα τζάμι σε αυτές της διαστάσεις. Στη συνέχεια θα πάρεις ενυδρειακή σιλικόνη και θα βάλεις το περισσότερο περιεχόμενο στον πάτο. Μετά βάζεις το άλλο τζάμι από επάνω. Σαν να κολλάς δύο φύλλα χαρτί μεταξύ τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος