stormtrooper 6 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Χωρίς σχόλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.pap 8 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Το παλικάρι δεν παίζεται. Θεός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 8 Οκτωβρίου 2010 giannis.pap έγραψε: Το παλικάρι δεν παίζεται. Θεός. Όπως φαίνεται, μόνο εγώ κι εσύ εκτιμήσαμε την καλλιτεχνική του ανωτερότητα!!! τστστστς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 8 Οκτωβρίου 2010 (edited) stormtrooper έγραψε: Όπως φαίνεται, μόνο εγώ κι εσύ εκτιμήσαμε την καλλιτεχνική του ανωτερότητα!!! τστστστς Μα θα ηταν ιεροσυλια να σχολιασουμε το ατομο..........ειναι τελειως απαλευτο. Αν και το σωβρακακι ηταν πρασινο,τοτε θα ηταν ολα τα λεφτα Έγινε επεξεργασία 8 Οκτωβρίου 2010 - Δίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 8 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 8 Οκτωβρίου 2010 το ατομο δεν παιζεται, ειναι ο 13ος θεος του ολυμπου! ρε τρουπη μπας κ εισαι εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 8 Οκτωβρίου 2010 antonis t83 έγραψε: ρε τρουπη μπας κ εισαι εσυ? Όχι, αλλά η αλήθεια είναι πως πλέον, κάθε φορά που ανεβαίνω σε μηχανάκι ή μπαίνω στο Μετρό χορεύω αλά Τόνις Σφίνος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 8 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Αθάνατοι Τραγουδιστές που δέν θα ξαναβγούν ποτέ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannis.pap 8 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Εμένα πάντως μου κόλλησε το "Απόψε σε θέλω" και το τραγουδούσα στην δουλεία και με κοιτούσαν όλοι κάπως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος