Jump to content

Ξερει κανεις απο εκγατασταση Windows??

Recommended Posts

εχω ενα laptop Sony VAIO με windows vista(λειτουργει κανονικα) και παω να περασω νεα windows (ειτε vista ειτε 7) και μου λεει οτι οτι δεν βρεισκει σκληρο δισκο να τα εγκαταστισει......στο παραθυρο που βγαινει παταω browseκαι επιλεγω Local Disk C:αλλα και παλι μου λεει οτι δεν βρησκει μοναδα για εγκατασταση.

:):P:ninja::D

Ξεκίνα με boot απο το cd και όταν θα σου ζητηθεί θα πρέπει να επιλέξεις τον τόμο απο τον σκληρό σου...

Ξεκίνα με boot απο το cd και όταν θα σου ζητηθεί θα πρέπει να επιλέξεις τον τόμο απο τον σκληρό σου...

το αλλαξα απο το bios να ξεκιναει απο το cd αλλα δ το κανει...μπαινει κατευθιαν στα windows...

το αλλαξα απο το bios να ξεκιναει απο το cd αλλα δ το κανει...μπαινει κατευθιαν στα windows...

Με το που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής πάτα F12 και λογικά θα σε βγάλει στο boot menu απο εκεί επέλεξε το cd άν ήταν πύργος και όχι laptop θα σου έλεγα να ανοίξεις το κουτί και πίσω απο το cd έχει ένα δύχαλο το οποίο μπαίνει στα καρφιά της υποδοχής και απο εκεί θα το έκανες master απο slave και θα ήσουνα μιά χαρά...τώρα όλα τα καινούργια τα lockάρουν για να μήν μπορείς να κάνεις ότι θές...

Δοκίμασε και πές...

Με το που θα ξεκινήσει ο υπολογιστής πάτα F12 και λογικά θα σε βγάλει στο boot menu απο εκεί επέλεξε το cd άν ήταν πύργος και όχι laptop θα σου έλεγα να ανοίξεις το κουτί και πίσω απο το cd έχει ένα δύχαλο το οποίο μπαίνει στα καρφιά της υποδοχής και απο εκεί θα το έκανες master απο slave και θα ήσουνα μιά χαρά...τώρα όλα τα καινούργια τα lockάρουν για να μήν μπορείς να κάνεις ότι θές...

Δοκίμασε και πές...

το επελεξα να ξεκιναει απο το cd αλλα ανοιγει κανονικα...σε ολους τους υπολογιστες που ειχα στα χερια μου δουλευα κανονικοτατα.

Το CD-ROM είναι εξωτερικό ή ενσωματωμένο? Αν είναι εξωτερικό θα πρέπει να ρυθμίσεις από το BIOS να σου έχει ανοιχτή και την θύρα του USB ή όπου αλλού συνδέεται!

Το CD-ROM είναι εξωτερικό ή ενσωματωμένο? Αν είναι εξωτερικό θα πρέπει να ρυθμίσεις από το BIOS να σου έχει ανοιχτή και την θύρα του USB ή όπου αλλού συνδέεται!

ενσωματωμένο!

βρηκα την λυση τελικα.ηθελε να πατισω F10 καθως ανοιγε και ξεκιναει η διαδικασια restore drive C:.,boot απο το cd παντος δεν εκανα!!!

Με απογοητευσε παντος το Sony Vaio....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...