ΑΚΗΣ 5 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Ηρθε και η ωρα για την Φθινοπωρινη συναντηση μας (μιας και δροσισε πλεον αρκετα) αυτο το Σαββατο στις 9 του μηνος στο καφε La Scala απο τις 17:00 και μετα Περισσοτερες πληροφοριες εδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nervas 5 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Παρών! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Και εγώ λογικά θα μπορέσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 5 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Ελπίζω να μπορέσω να ρθω να σας γνωρίσω κι εγώ, αλλά ας μου στείλει κάποιος π.μ. το κινητο του για να σας βρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 5 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Λείπει ο Μάρτης απ τη Σαρακοστή !!!...και εγώ φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 5 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 5 Οκτωβρίου 2010 μεσα μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
τζιμακος 5 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2010 καταραμενα δωδεκαωρα..αυτη η δουλεια θα μας φαει. μακαρι να μπορεσω να ερθω ρε παιδια.εχασα και την προηγουμενη γ....μωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Θα το προσπαθήσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 6 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 6 Οκτωβρίου 2010 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris1983 6 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Αν μπορέσει να φέρει όποιος έχει κλαδέμματα από εύκολα φυτά, θα το εκτιμούσα... Πρέπει να ξεκινήσει το φύτεμα, μια που σιγά σιγά άδειασε το ενυδρειάκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunter 6 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 6 Οκτωβρίου 2010 (edited) Μέσα και εγώ !!! ξεκινάω και reefaki τώρα και θέλω συμβουλές !!! Έγινε επεξεργασία 6 Οκτωβρίου 2010 - Hunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 6 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Αν μπορέσει να φέρει όποιος έχει κλαδέμματα από εύκολα φυτά, θα το εκτιμούσα... Πρέπει να ξεκινήσει το φύτεμα, μια που σιγά σιγά άδειασε το ενυδρειάκι... Ετοιμάζομαι για κλάδεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 7 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Κλάδεμα 1 ώρα πριν την συνάντηση, σακουλακια βαζακια, έχω διάφορα αυτην την φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 7 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 7 Οκτωβρίου 2010 Μόλλυ θέλει κανένας? ή κανέναν αρσενικό ξιφοφόρο (κόκκινο με μαυρη γραμμούλα)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 7 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 7 Οκτωβρίου 2010 χμμμ κανα-δυο φυντάνια κερατόφυλλο (μικρά κομμάτια) θα ήθελα και εγώ. ...και ΟΧΙ δεν είναι για το θαλασσινό μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 7 Οκτωβρίου 2010 #16 Share 7 Οκτωβρίου 2010 χμμμ κανα-δυο φυντάνια κερατόφυλλο (μικρά κομμάτια) θα ήθελα και εγώ. ...και ΟΧΙ δεν είναι για το θαλασσινό μου !!! Για την πισίνα είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 7 Οκτωβρίου 2010 #17 Share 7 Οκτωβρίου 2010 χμμμ κανα-δυο φυντάνια κερατόφυλλο (μικρά κομμάτια) θα ήθελα και εγώ. ...και ΟΧΙ δεν είναι για το θαλασσινό μου !!! ok και θα κλαδέψω απο αυτό που μου έδωσες πριν απο 2 εβδομάδες περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 8 Οκτωβρίου 2010 #18 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Εγώ θα έρθω από τα Γιάννενα με ΚΤΕΛ. Θέλω καλή θέση στο τραπέζι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisv 8 Οκτωβρίου 2010 #19 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά μάλλον θα μπορέσω και εγώ για πρώτη φορά οπότε θα σας γνωρίσω κιόλας. Επί ευχέρεια θα ήθελα και εγώ κανένα εύκολο φυτό και εγώ από την μεριά μου οποίος θέλει φράγκ από Ξένια για θαλασσινό ας μου στείλει πμ για να φέρω. Τα λέμε αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delta6 8 Οκτωβρίου 2010 #20 Share 8 Οκτωβρίου 2010 Θα έρθω και εγώ μετά από καιρό.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Οκτωβρίου 2010 #21 Share 9 Οκτωβρίου 2010 εκτος απροοπτου θα ερθω κ εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 9 Οκτωβρίου 2010 #22 Share 9 Οκτωβρίου 2010 (edited) αν κανενας του περισσευει μαυρη αμμος και λiγη java moss ας την φέρει στην συνάντηση θα τα πουμε σε 4 ωριτσες παιδια Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2010 - perlas Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpfanis 9 Οκτωβρίου 2010 #23 Share 9 Οκτωβρίου 2010 αν εχει καποιος καποιο πλατυφυλλο φυτακι ή κλαδεμα θα με ενδιεφερε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimikos15 9 Οκτωβρίου 2010 #24 Share 9 Οκτωβρίου 2010 πυστευω θα ερθω....εγω θελω γκαπακια αμα εχει κανεις!!!και κανενα κλαδεμα απο μοσσ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iapetos 9 Οκτωβρίου 2010 #25 Share 9 Οκτωβρίου 2010 Τελικά με νίκησε το κρυολόγημα, βαγγέλη θα σου φέρω τα κλαδεματάκια απο δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος