Jump to content

Καλώς σας βρήκα

Αλέξης

Recommended Posts

Γειά σας και απο εμένα! είμαι αρκετά καινούργιος στο χόμπι - λίγοι μήνες - και η αλήθεια είναι πως βρέθηκα στην παρέα σας ( των ενυδρείων ) σχετικά τυχαία μιας και μέχρι να φύγει ενας καλός μου φίλος για το εξωτερικό και να μου αφήσει το ενυδρείο του, δεν ήξερα σχεδόν τιποτα για το χόμπι - εκτός του οτι ο πατέρας μου στην ηλικία μου , 30 δηλαδή, είχε 7 ενυδρεία αλλα εδώ και χρόνια κανένα. Τέλος πάντων...από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα με το ενυδρείο του φίλου μου στην κατοχή μου, ερωτεύτηκα. απλά. Το ενυδρείο αυτο ειναι 60 λίτρα, και το έχω για καραντίνα τώρα διότι απέκτησα ( ή πιο συγκεκριμένα μου έκανε δώρο η κοπέλα μου οταν κατάλαβε πόσο έντονο ηταν το νέο μου πάθος) ενα ενυδρείο 125 λίτρα, που το διατηρώ πλήρως φυτεμένο και κοινοβιακό. Εχω διαβάσει αρκετά για το χόμπι αυτό απο βιβλία του πατέρα μου (του 1968- και λίγο ξεπερασμένα) και απο το διαδύκτιο, αλλά όσο διαβάζω, τόσο καταλαβαίνω οτι δεν υπάρχει υποκατάστατο για την εμπειρία και αποφάσισα να γραφτώ στο πιο ολοκληρομένο φόρουμ που μπορούσα να βρώ. Μέχρι στιγμής απο αυτά που έχω δεί έχω να πω μόνο ''συγχαρητήρια'' ....και Rock on!! :)

ΥΓ¨προσπαθώ να βάλω κ μια φωτογραφία του ενυδρείου αλλά δεν τα καταφέρνω (είναι μικρότερη των 8mb)... ?

Έγινε επεξεργασία - Αλέξης

καλως ορισες!!!

καλως ηρθες φιλε μου!!! :)

Καλως ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :)

ΥΓ¨προσπαθώ να βάλω κ μια φωτογραφία του ενυδρείου αλλά δεν τα καταφέρνω (είναι μικρότερη των 8mb)... ?

Καλώς ήρθες!

Μπορείς να ανεβάσεις την φωτό στο http://imageshack.us/ και απλά να κάνεις Αντιγραφή/Επικόλληση το αντίστοιχο σύνδεσμο για φόρουμ! :)

Καλώς ήρθες στο ΑΖ !!!

Για το ανέβασμα φωτογραφιών, διάβασε εδώ : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=6409

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...