Jump to content

Απιστευτο

polis

Recommended Posts

Παιδια εχει φιτρωσει απο μονο του ενα φυτο στο ενυδρειο που εχω τα μωρα. εχω βαλει ασπρο φυσικο λειο χαλικι. στην αρχη νομιζα οτι ηταν κοματι απο τα πλαστικα φυτα που εχω στο κυρίος ενυδρειο. το φυτο αυτο ειναι σαν ενα φυλο γκαζον. τι μπορει να συμβαινει?

Παιδια εχει φιτρωσει απο μονο του ενα φυτο στο ενυδρειο που εχω τα μωρα. εχω βαλει ασπρο φυσικο λειο χαλικι. στην αρχη νομιζα οτι ηταν κοματι απο τα πλαστικα φυτα που εχω στο κυρίος ενυδρειο. το φυτο αυτο ειναι σαν ενα φυλο γκαζον. τι μπορει να συμβαινει?

Κατά πάσα πιθανότητα είναι άλγη, αν μας βάλεις μια φώτο θα μπορέσουμε να σου πούμε σίγουρα

Κατά πάσα πιθανότητα είναι άλγη, αν μας βάλεις μια φώτο θα μπορέσουμε να σου πούμε σίγουρα

καμία σχεση με αλγη φαντασου ενα κομματι γρασιδι γυρο στους δεκα ποντους

φωτο φιλε μου φωτο βαλε για να βγαλουμε ακρη.

Κι εμένα φίλε μου φύτρωσε το αμμοχάλικό μου με τά από 3-4 ημέρες που το έβαλα στο ενυδρείο και το γέμισα νερό. Και μάλιστα φύτρωσε και στο μικρό ( καραντίνα) που έβαλα κι εκεί.

Δεν είναι άλγη. Όντως είναι το φύτό σαν γρασιδάκι εδώ κι εκεί. Αλλά εμένα είναι πολύ κοντό ακόμη.

μπορεί να υπήρχε κάποιος σπόρος!

Μια φωτογραφία θα λύσει το μυστήριο. :)

ΥΓ

Το θέμα μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία.

Η φωτογραφία δυστυχώς είναι από κινητό και δεν βγαίνει καλύτερα.

post-14631-1286375548_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - kaeir

Η φωτογραφία δεν μεγαλώνει σε εσάς; Φαίνεται ένα φύλλο γρασιδιού λεπτό δίπλα από το καφεκόκκινο πεσμένο στο βυθό φύλλο.

Κι εμένα μου έχει τύχει αυτό... Δεν είναι κάποιο υδρόβιο φυτό, αλλά κάποιος σπόρος ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο χαλικάκι... Σε λίγες μέρες θα σαπίσει... Λογικά έπεσε κάποιος σπόρος από πουλιά αν το πήρες από πετ σοπ χύμα...

Δεν το πήρα χύμα. Είναι Ιταλικής μάρκας σε σακούλα. Οπότε δεν παίζει να έπεσε κάτι μέσα.

• 2 weeks later...

Δεν το πήρα χύμα. Είναι Ιταλικής μάρκας σε σακούλα. Οπότε δεν παίζει να έπεσε κάτι μέσα.

Δεν έχει σημασία... Κι αυτοί από κάπου το μαζεύουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...