Jump to content

ΓΕΙΑ ΣΑΣ

Δεσποινα2

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΤΑΙ. ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΤΑΙ.

ΕΙΝΑΙ 60ΕΠΙ35 ΑΝ ΑΥΤΟ ΒΟΗΘΑΕΙ 110L ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΣΤΕΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΑΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ Η/Υ.

Ας αφησουμε αυτο το ποστ για το καλωσοριζμα,και ανοιξε καινουργιο θεμα με τα λιτρα που εχεις,γιατι νομιζω οτι πας να κανεις το κλασσικο λαθος. :)

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΧΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΩΣΕΤΑΙ. ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ..ΘΑ ΒΑΛΩ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΕΤΑΙ.

Kαλός όρισες και απο μένα και καλή διαμονή...

Εγώ θα σου πρότεινα να δείς το κεφάλαιο ενυδρείο λίγο πιό ζεστά και όχι σαν ένα απλό διακοσμητικό για τον χώρο σου,εξάλου υπάρχουν τόσα πολλά και όμορφα διακοσμητικά που πάνω απόλα είναι άψυχα...

Υγ. Άν θές γράφε με πεζούς χαρακτήρες...

Φιλικά Κώστας

Έγινε επεξεργασία - costas21

Μπορεί τώρα που το ξαναδιαβάζω να σε ''κατηγόρησα'' άδικα;;;

Μήπως λέγοντας να στολίζει το μαγαζί σου εννοείς ότι θα γίνει τόσο όμορφο προσεγμένο και σωστό που θα είναι σάν στολίδι;;; :)

Έγινε επεξεργασία - costas21

καλα που το καταλαβεσ οτι με κατηγορησεσ αδικα.ημουν ετοιμη να σου το πω και γω.αγαπαω πολυ τα ζωντανα πλασματα οτι και αν ειναι αυτα και δεν θα εκανα κατι ετσι απλα για διακοσμηση!! πωσ να ανοιξω καινουργιο θεμα για τα λιτρα που εχω?οπωσ ειπα και πριν δε το χω και πολυ..

καλως ηρθες και καλη διαμονη!!

:) καλη αρχη

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...