giagligian 4 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα σας και από μένα σε όλο το φόρουμ! Τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά για την πάρα πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει! Έπειτα από μερικά χρόνια στο γλυκό, καθώς επίσης και θαυμαστής των θαλασσινών μέχρι εκείνο το σημείο, ΚΑΙ με την παρότρυνση της κοπέλας μου πήρα ΚΑΙ εγώ την μεγάλη απόφαση.... Στροφή στην θάλασσα! σταρ πολιπς Τα αμέτρητα ευχαριστώ μου στον chris z3 καθώς με βοήθησε με ότι πληροφορίες χρειαζόμουν, με μύησε στο φόρουμ , μου έδωσε σχεδόν όλα τα κοράλια, και γενικότερα τον έχω σε διαρκές πρήξιμο μέχρι να ξεψαρώσω σιγά σιγά... Επίσης θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον τραπεζίτης που με βοήθησε και αυτός όταν χρειάστηκα! Στο ενυδρείο ζουν ακόμα 2 σαλιγκάρια, ένας ερημίτης, 2 sexy shrimp και μια cleaner. Περαιτέρω πληροφορίες όπως μετρήσεις κλπ θα γράψω τις επόμενες ημέρες καθώς η ώρα είναι περασμένη και είμαι κομμάτια. Περιμένω τα σχόλια σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 4 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2010 καλη αρχη ,υπομονη ,ανοιχτο μυαλο και ολα θα πανε καλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 4 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 4 Οκτωβρίου 2010 μια χαρα μαν.....με υπομονη και φροντιδα θα γινει πολυ ομορφο....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 4 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Δώσε και μερικές πληροφορίες ακόμα Π.χ. Διαστάσεις, πόσο καιρό λειτουργεί, ποσότητα άμμου-βράχου, φωτησμός, μετρήσεις, κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 4 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Και μια γενικη φωτο... και μια γενικη φωτο!!! Παντως με υμβουλατορα το Χρηστο μη φοβασαι τιποτα!!! Μη βλεπεις εμενα... απλα εμενα μου τα λενε.... εγω ΔΕΝ ακουω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 4 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2010 (edited) Δώσε και μερικές πληροφορίες ακόμα Π.χ. Διαστάσεις, πόσο καιρό λειτουργεί, ποσότητα άμμου-βράχου, φωτησμός, μετρήσεις, κτλ. ακριβως....δεν ανεφερες τιποτα! να πω εγω καποια πραγματα που ξερω λοιπον..... το ενυδρειο ειναι 60χ32χ38 αντιφοσφωρος και ανθρακας εχουν μπει σε ενα hang on φιλτρο επεισης υπαρχει το κλασικο σκιμμερακι της jad.... φωτιστικο υπαρχει ενα χειροποιητο by me με 2χ24w t5 white juwel + 2x24w t5 actinic juwel μαζι με αντιστοιχους ανακλαστηρες δουλευει περιπου 1 με 1μιση μηνα... εχει περιπου 15 κιλα βραχου και 10 κιλα αραγωνιτη....... μετρησεις θα μας πει ο φιλος οπως και τις υπολοιπες λεπτομεριες! Και μια γενικη φωτο... και μια γενικη φωτο!!! Παντως με υμβουλατορα το Χρηστο μη φοβασαι τιποτα!!! Μη βλεπεις εμενα... απλα εμενα μου τα λενε.... εγω ΔΕΝ ακουω!!! μετα την τελευταια προταση του νικου,τα λογια ειναι περιττα!!!! Έγινε επεξεργασία 4 Οκτωβρίου 2010 - chris z3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 4 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Στην πρώτη φωτογραφία βλέπω κάτι που δεν μου αρέσει. Βγάλτο από εκεί γιατί σε λίγο θα φτάσει μέχρι την κορυφή του βράχου. (να μην ακουμπάει στο βράχο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 4 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Επίσης, "παίξε" λίγο με το White Balance της φωτογραφικής σου, γιατί τα χρώματα δεν αποτυπώνονται σωστά. Καλώς ήρθες στα αλάτια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 5 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Να εισαι σιγουρος οτι ο chris z3 χαιρεται οσο και εσυ με το νεο ενυδρειο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 5 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Να εισαι σιγουρος οτι ο chris z3 χαιρεται οσο και εσυ με το νεο ενυδρειο σου με επιασες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 19 Οκτωβρίου 2010 Author #11 Share 19 Οκτωβρίου 2010 (edited) Πιστεύω ότι ο Χρήστος χαίρεται πολύ περισσότερο από μένα Όχι ότι εγώ δεν έχω τρελαθεί ε? Όλη μέρα κάθομαι μπροστά και χαζεύω... Ο καημένος ο Τζακ κάθεται και με κοιτάει και απορεί τι σκάλωμα έχω φάει και τον έχω κλα....σμένο . . . Την κυριακή που θα κάνω συντήρηση και μετρήσεις θα αναφέρω ακόμα περισσότερα στοιχεία και καινούριες φωτογραφίες. Δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος. Έγινε επεξεργασία 19 Οκτωβρίου 2010 - giagligian Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 19 Οκτωβρίου 2010 #12 Share 19 Οκτωβρίου 2010 Αναμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 20 Οκτωβρίου 2010 #13 Share 20 Οκτωβρίου 2010 πολυ ομορφο! δωσε και γενικες φωτο να το καμαρωσουμε και αν μπορεις μια αναλητικη παρουσιαση για το φωτιστικο μιας και ειναι diy ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 20 Οκτωβρίου 2010 #14 Share 20 Οκτωβρίου 2010 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=32899&st=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavaigi 20 Οκτωβρίου 2010 #15 Share 20 Οκτωβρίου 2010 ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giagligian 24 Οκτωβρίου 2010 Author #16 Share 24 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν έχουμε και λέμε: pH --> 8.2 NH4 -->0 NO2 -->0 NO3 -->30 kH -->8.6 Mg -->1440 Ca -->480 PO4 -->0 Απ'ότι βλέπω οι μετρήσεις μου είναι σχετικά καλές, η αλατότητα έχει έρθει στα 1024 και η θερμοκρασία σταθερή πλέον με θερμοστάτη στους 26. Τα NO3 είναι λίγο ανεβασμένα γιατί ήτανε προγραμματισμένη αλλαγή νερού για σήμερα αλλά έπρεπε να φύγω για Τρίπολη και δεν πρόλαβα και θα γίνει αύριο, το νερό ετοιμάζεται ήδη! p.s.1 : Για τα Mg και Ca δεν είμαι απόλυτα σίγουρος γιατί έχω μια μικρή αμφιβολία αν κάνω το τεστ σωστά. p.s.2 : Υπάρχει κανένας που να ξέρει από φωτογραφικές για να βοηθήσει λίγο την κατάσταση?? Έχω μια Olympus αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να καταλάβω πως #$%^@ θα καταφέρω να βγάλω σωστές φωτογραφίες. Ή αν υπάρχει κανείς που μπορεί να βγάλει φώτο απ'το ενυδρείο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
almuros 22 Μαρτίου 2011 #17 Share 22 Μαρτίου 2011 πολυ ωραιο παιδια μπραβο... μπορεις να μ πεις τι skimmer εχεις χρησιμοποιησει και αν σου εχει κανει καλη δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος