ldakis69 4 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2010 για σας και απο εμενα. ειμαι παλιος χρηστης του internet, αλλα παντα παρακολουθουσα τα forum και ποτε δεν ειχα εγκραφει/συμμετεχει σε καποιο. αυτο μεχρι σημερα. τι αλλαξε? πολυ απλα εδω και 6 μηνες ασχολουμε με το ευγενες αθλημα του ενυδρειου και ενοιωσα και εγω πως πρεπει να ακουστει και η δικη μου φωνη , με ανθρωπους που εχουμε την ιδια τρελλα, τα ενυδρεια. Ασ μην σας κουρασω αλλο. εχω ενα μικρο ενυδρειο 98λιτρων φυτεμενο με 20 στρημωγμενα ζοωτοκα και οωτοκα. εχω ριξει απειρο διαβασμα στα φορουμ και στο ιντερνετ γενικοτερα και ξερω οτι 20 ψαρακια στο ενυδρειο μου και μαλιστα οωτοκα με ζοωτοκα δεν ειναι και οτι καλιτερο. το οπτικο αποτελεσμα ομως του κοινωνικου ενυδρειου και η πανδεσια χρωματων και ειδων ειναι κατι που με αναγκαζει να παρω το ρισκο. ελπιζω να βρω ακρη με την χρηση του φορουμ και να τα κανω ολα σωστα γιατι οπως καταλαβατε απο φορουμ και τσατ εχω μαυρα μεσανυχτα... χαιρετισμους σε ολους, ομοιδεατες και μη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 4 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην παρέα μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
ldakis69 4 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 4 Οκτωβρίου 2010 καλως σας βρηκα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 4 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 4 Οκτωβρίου 2010 καλος ηρθες στην παρεα μας φιλε μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 4 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 4 Οκτωβρίου 2010 καλος ηλθες φιλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 4 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 4 Οκτωβρίου 2010 καλως ηρθες φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan0s 5 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 5 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 5 Οκτωβρίου 2010 #9 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Καλώς όρισες! Περιμένουμε παρουσίαση του ενυδρείου σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ldakis69 5 Οκτωβρίου 2010 Author #10 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Καλως σας βρηκα ολους!!. Οταν λες παρουσιαση του ενυδρειου μου psarouklas ενοεις φωτο και ειδη φυτων και ψαριων? (ειμε λιγο ασχετος με τα φορουμ). Εγω να το κανω αλα εχει κανα ενδιαφερον για τους υπολοιπους?? (δεν εχω και τιποτα σπουδαιο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frapedoumpas 5 Οκτωβρίου 2010 #11 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Καλώς ήρθες στην όμορφη αυτή παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts