Jump to content

αυγα παλι αλλα??

calmen

Recommended Posts

εχω 5 δισκουσ στο ενυδρειο μου περιπου 3 χρονια,υπαρχει ενα θεμα που με προβληματιζει με τα δισκακια μου,

εχω δει live κατα καιρουσ τα 2 απο αυτα να κανουν αυγα,πολλα αυγα!το θεμα ειναι οτι τα αυγα γινονται τροφη αμεσα απο τουσ αλλουσ 4!

δεν εχω παρατηρησει να υπαρχει ζευγαρι μεσα στο ενυδρειο,παιζει να ειναι ολα θυληκα?

εχω 5 δισκουσ στο ενυδρειο μου περιπου 3 χρονια,υπαρχει ενα θεμα που με προβληματιζει με τα δισκακια μου,

εχω δει live κατα καιρουσ τα 2 απο αυτα να κανουν αυγα,πολλα αυγα!το θεμα ειναι οτι τα αυγα γινονται τροφη αμεσα απο τουσ αλλουσ 4!

δεν εχω παρατηρησει να υπαρχει ζευγαρι μεσα στο ενυδρειο,παιζει να ειναι ολα θυληκα?

Ο ασφαλεστερος τροπος για να βεββαιωθεις για το γενος είναι η παρακολουθηση των ψαριων.Παρατηρησες ποτε την στιγμη της ωοτοκιας?Πχ,περασε καποιος αλλος δισκος αφοτου αφεθηκαν τα αυγα,αμεσως απο πανω τους?Ειδες ψαρια να απομονωνονται και να καθαριζουν ξύλα?

Περαν τουτου τα αυγα μπορει να φαγωθουν και απο το ιδο το ζευγαρι,πχ ειτε εξαιτιας της απειριας ειτε λογο αισθησης κινδυνου. :)

το θεμα ειναι οτι οταν καπιοσ δισκοσ βγαζει αυγα,τοτε αμεσοσ ολοι οι αλλοι πανε πανω του και τα τρωνε κατευθειαν!

ενασ δισκοσ μπορει ν ακανει αυγα χωρισ να εχεισ ζευγαρι?

το θεμα ειναι οτι οταν καπιοσ δισκοσ βγαζει αυγα,τοτε αμεσοσ ολοι οι αλλοι πανε πανω του και τα τρωνε κατευθειαν!

ενασ δισκοσ μπορει ν ακανει αυγα χωρισ να εχεισ ζευγαρι?

Φύσικα, :)

είχα παλαιότερα και εγώ μια θηλυκιά που έκανε αυγά μόνη της...

Εχεις παρατηρήσει αν καποιος δισκος την ΄φλερτάρει΄? ή

καποια άλλη κίνηση απ' αυτές που σου ανέφερε ο Dimitrios?

Φύσικα, :)

είχα παλαιότερα και εγώ μια θηλυκιά που έκανε αυγά μόνη της...

Εχεις παρατηρήσει αν καποιος δισκος την ΄φλερτάρει΄? ή

καποια άλλη κίνηση απ' αυτές που σου ανέφερε ο Dimitrios?

γενικα οι δισκοι μου εχουν παψει να εχουν εντασεις,ειναι αρκετα ηρεμοι πλεον,

μαλλον πρεπει να κανει αυγα αμονη τησ!!

ποτε θα γινω μπαμπασ ε??

εφτασα τα 30!! :lmao::D:hysterical:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...