Xlapatsas 4 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Έχω πάρα πολλά σαλιγκάρια σαν αυτό της φωτογραφίας, τα οποία τώρα τελευταία έκαναν την εμφάνισή τους αν και έχω περίπου 4 μήνες να βάλω καινούρια φυτά. Ξέρει κανείς το είδος του?Αν βάλω anentome helena να μου τα καθαρίσουν μήπως θα μου φάνε και τα zebra και τα clithon corona που έχω?Με ποιόν άλλον τρόπο μπορώ να τα ξεφορτωθώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 4 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Το είδος της φωτογραφίας είναι Melanoides Tuberculata. Είναι πολύ χρήσιμα πλασματάκια. Διάβασε και εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xlapatsas 5 Οκτωβρίου 2010 Author #3 Share 5 Οκτωβρίου 2010 Σ'ευχαριστώ για τα links.Διαβάζω πως είναι χρήσιμα αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι έχω εκατοντάδες από αυτά στο ενυδρείο μου και επίσης την ίδια δουλειά που κάνουν την κάνουν και τα zebra και τα clithon corona που έχω.Σκέφτομαι για anentome helenas...θα κινδυνέψουν τα υπόλοιπα σαλιγκάρια μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος