linos 3 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 3 Οκτωβρίου 2010 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ : Λίγα λόγια για το πρόβλημα που παρατηρείτε. Ο μονομαχος σχεδον απο την αρχη που τον πηρα ειχε ενα ασπρο σημαδακι μαλλον απο χτυπημα απο αλλα ψαρια, τωρα ομως ξαφνικα αυτο μεγαλωσε και διογκωθηκε. Καποιο αλλο προβλημα δεν εχει, τρωει κανονικα, κινειται και γενικα δεν εχει αλλαξει κατι στην συμπεριφορα του. ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - Λίτρα:80 - Φίλτρανση (όγκος κάδου και υλικά): - Ιστορικό (χρόνος λειτουργίας κλπ): - Ψάρια (είδη και αριθμός): - Ρουτίνες (Τάϊσμα, προετοιμασία νερού αλλαγής, αλλαγές νερού κλπ): ΒΑΣΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - PH: - KH: - GH: - ΝΗ3/NH4 (αμμωνία): - ΝΟ2 (νιτρώδη): - ΝΟ3 (νιτρικά): - Θερμοκρασία: ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: -Strips: -Ηλεκτρονικά: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ - Είδος Ψαριού:αρσενικος μονομαχος - Ιστορικό Ψαριού: - Συμπτώματα που παρουσιάζει:εχει ενα ασπρο εξωγκομα στο σωμα του - Ιστορικό πιθανών ασθενειών του ίδιου ψαριού ή ενυδρείου:δεν εχει παρουσιασει κατι αλλο παλαιοτερα ΘΕΡΑΠΕΙΑ -Φάρμακο που χρησιμοποιήθηκε: -Δοσολογία: -Χρόνος Χρήσης: -Αναλυτική περιγραφή: ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: 1. (img) ...photo1... (/img) 2. (img) ...photo2... (/img) ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
linos 3 Οκτωβρίου 2010 Author #2 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Δεν με αφηνει να στειλω τη φωτογραφια... δειχνει οτι κανει upload αλλα τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 3 Οκτωβρίου 2010 μείωσε την ανάλυση σε 800χ600 ίσως τότε καταφέρεις να την ανεβάσεις. Γράψε μας μετρήσεις και μέχρι να σηκώσεις τις φωτό περιέγραψε όσο μπορείς το πρόβλημα. Μοιάζει με σπυράκι, φαίνεται να χει σαν μικρά τριχίδια, φαίνεται να είναι εσωτερικό ή εξωτερικό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
linos 3 Οκτωβρίου 2010 Author #4 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Αρχικα τον αγορασε ενας φιλος και με το που τον εβαλε στο ενυδρειο τον κουρεψανε τα αλλα ψαρια στα δευτερολεπτα.. κι ετσι τον πηρα εγω και τον εχω περιπου ενα χρονο. Το σημαδακι το ειχε οταν τον πηραμε αλλα πολυ πιο μικρο. Δειτε την φωτογραφια και πειτε μου τι μπορει να ειναι κατα τη γνωμη σας. Μετρηση εκανα εχτες και ηταν ολα ενταξει. Χρησιμοποιησα το test της JBL 5 σε 1: ΝΟ3:0 ΝΟ2:0 GH:7d KH:6d PH:7.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 3 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Κάνε αύριο μια καλή αλλαγή νερού, προμηθεύσου melafix απο ένα μαγαζί, και ακολούθα την δοσολογία που γράφει για θεραπεία για 7 ημέρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
linos 3 Οκτωβρίου 2010 Author #6 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστω πολυ! Θα το δοκιμασω και θα σας ενημερωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Αρχικα τον αγορασε ενας φιλος και με το που τον εβαλε στο ενυδρειο τον κουρεψανε τα αλλα ψαρια στα δευτερολεπτα.. κι ετσι τον πηρα εγω και τον εχω περιπου ενα χρονο. Το σημαδακι το ειχε οταν τον πηραμε αλλα πολυ πιο μικρο. Δειτε την φωτογραφια και πειτε μου τι μπορει να ειναι κατα τη γνωμη σας. Μετρηση εκανα εχτες και ηταν ολα ενταξει. Χρησιμοποιησα το test της JBL 5 σε 1: ΝΟ3:0 ΝΟ2:0 GH:7d KH:6d PH:7.2 Οι μετρήσεις σου έχουν πρόβλημα. Ξανακάνε το τεστ κι ενημέρωσέ μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 4 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 4 Οκτωβρίου 2010 μύκητας δεν είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
linos 4 Οκτωβρίου 2010 Author #9 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Οι σημερινες μετρησεις εδειξαν: NO3:10 NO2:0 GH:7d KH: αναμεσα στο 3d και 6d PH:7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 4 Οκτωβρίου 2010 #10 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Αλλαγή νερού κατά 30-50%, Pimafix και EKTOZON στις θεραπευτικές (όχι προληπτικές) δοσολογίες, μέσα στο ενυδρείο και όχι με τη μορφή μπάνιου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος