Guppy 29 Αυγούστου 2006 #1 Share 29 Αυγούστου 2006 35 λίτρα ενυδρείο με 1 μόνο λάμπα 14w, έχω 5 φυτά hygrophila και τα νεύρα τους μόνο είναι πράσηνα ενω τα φύλλα ειναι χλωμά πράσινα.Φταίει ο χαμηλός φωτισμός ή τίποτα άλλο;;;;; Ριχνω Flourish, ταμπλέτες βυθού,χωρίσ co2 γιατί νομίζω αυτά τα φυτά δεν χρειάζονται.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 29 Αυγούστου 2006 #2 Share 29 Αυγούστου 2006 Mάλλον σου λείπει σίδηρος... Μέτρησε με ένα τεστ σιδήρου και πες μας πόσο έχεις? Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ & ΕΔΩ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 29 Αυγούστου 2006 Author #3 Share 29 Αυγούστου 2006 ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΦΩΣ(14W) ΡΙΧΝΩ ΚΑΛΙΟ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΜΑΖΙ ΤΗΣ WATERLIFE. TA ΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΥΚΝΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΤΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΕΦΤΟΥΝ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΦΥΤΑ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΩ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 30 Αυγούστου 2006 #4 Share 30 Αυγούστου 2006 Ο φωτισμός σου είναι μια χαρά 0,4 W/lt. Ρίξε μια ματιά στα λίνκ που σου έδωσα παραπάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 30 Αυγούστου 2006 Author #5 Share 30 Αυγούστου 2006 Ωραια αφου δεν φταιει το φως...θα ριξω τοτε Tropiflora της Waterlife αν και ειχα ριξει πριν 2-3 μερες αν θυμαμαι καλα. Εχει καλιο και σιδηρο μαζι. Σ ευχαριστω που με βοηθας...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy 13 Σεπτεμβρίου 2006 Author #6 Share 13 Σεπτεμβρίου 2006 Ρίχνω 2 φορές τη βδομάδα seachem flourish + nitrogen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος