Jump to content

Βημα Βημα

Geosid

Recommended Posts

Γιωργο τωρα που εβαλες το κοντρα πλακε,οι κοντρες θα κρυβονται απο το μεταλλικο φρυδι του τελλαρου;

3-4 χιλιοστα απο τον πατο θα ειναι κρυμενα τα αλλα θα φαινονται ....

Για να πω οτι δεν θα φαινονται οι κοντρες θα πρεπει το φρυδι να ειναι κοντα στα 25χιλιοστα , βαζωντας το παχος του κοντρα πλακε , το παχος του πατου και το παχος απο τις κοντρες :)

• Απαντήσεις 161
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

θα μπορουσα να εβαζα αλλα 2 νευρα απο κατω στη βαση και να μην εβαζα το κοντρα πλακε :) αλλα να σου πω την αμαρτια μου βαριεμαι να ανεβαζω παλι πανω τη βαση , να κοβω σιδερα , να κολαω και να ξαναβαφω .

Οποτε δεν βαριεσαι !!!!

καντε τα στραβα ματια εκει :lmao:

Πριν γεμισεις,κανε κατι ωστε να καλυψεις τις κοντρες,κολλα καποια ταινια περιμετρικα,γιατι μετα το γεμισμα δεν θα μπορεις

Πριν γεμισεις,κανε κατι ωστε να καλυψεις τις κοντρες,κολλα καποια ταινια περιμετρικα,γιατι μετα το γεμισμα δεν θα μπορεις

πηρα μαυρη ταινια φαρδια απο το πρακτικερ χτες με σκοπο να το κανω :lmao:

Το ειδα στο ενυδρειο ενος φιλου :)

πηρα μαυρη ταινια φαρδια απο το πρακτικερ χτες με σκοπο να το κανω :D

Ετσιιιι...............καντο ζηλιαρη :lmao:

Τι θα ελεγες για ενα μπρονζε καθρεπτακι; :)

καποιο παραδειγμα για να δω ?

:lmao::D

Δεν εχω να σου δειξω,αλλα ειναι πολυ ομορφο.Πανε στον τζαμα σου να στο δειξει,Παντα με ενα σκουπισματακι θα αστραφτει το ενυδρειο σου,αμα το βαλεις ,να το βαλεις και επανω,το ειχα φτιαξει στο παλιο μου ενυδρειο και εδειχνε ομορφα.Μια ιδεα ειπα :)

Κατσε με το καλο μας ετοιμαστει το ενυδρειο και θα δουμε τι θα κανουμε :)

πηρα μαυρη ταινια φαρδια απο το πρακτικερ χτες με σκοπο να το κανω :D

ποιανου???????? :lmao:

Να με παλι !!!!

;)

Σημερα ειχα παει για ενα ψαρεματακι μεχρι την Αιγινα και βρηκα μια παραλια και μαζεψα αρκετες πετρες σε διαφορα μεγεθοι .

Μπορει καποιος να μου πει τι διαδικασιες πρεπει να κανω απο εδω και περα για να ειναι ασφαλη η εισαγωγη τους στο ενυδρειο ?

DSC_1760.jpg

Σε κουβά με νερό και διάλυμα χλωρίνης, καλό ξέπλυμα, μετά σε κουβά με αντιχλώριο και είσαι έτοιμος.

;)

για ποσες μερες θα μεινουν μεσα ( χλωρινη , αντιχλωριο ) ?

Αστες για μια μέρα στο καθένα, μόνο φρόντισε να είναι η κλασσική καθαρή χλωρίνη.

;)

Ευχαριστω ;)

Για βυθό τι έχεις σκεφτεί να χρησιμοποιήσεις; Για ψάρια να ρωτήσω ή θα μας πεις στο επόμενο βήμα;

;)

Για βυθο

εχω σκεφτει να μπει οπου θα ειναι οι πετρες και δεν θα φαινεται ( αμμο θαλασσης ) και στο υπολοιπο κομματι οπου θα φαινεται ( αραγωνιτης ) .

Οσο για τα ψαρια , κατσε να παρω στα χερια μου πρωτα το ενυδρειο και το συζηταμε ;)

Για φωτισμο Η φωτιστικο τοιχου 10w

Η φωτιστικο ενυδρειο 26w

Θελω πρωτα να δω πως ''καθεται'' το ενυδρειο στη βαση και μετα να ''παιξω'' με το φωτισμο

Για βυθο

εχω σκεφτει να μπει οπου θα ειναι οι πετρες και δεν θα φαινεται ( αμμο θαλασσης ) και στο υπολοιπο κομματι οπου θα φαινεται ( αραγωνιτης ) .

Οσο για τα ψαρια , κατσε να παρω στα χερια μου πρωτα το ενυδρειο και το συζηταμε ;)

Για φωτισμο Η φωτιστικο τοιχου 10w

Η φωτιστικο ενυδρειο 26w

Θελω πρωτα να δω πως ''καθεται'' το ενυδρειο στη βαση και μετα να ''παιξω'' με το φωτισμο

Ανακατεψετα απο μόνος σου και βάλτα μέσα γιατι θα στα ανακατέψουν μετά τα ψάρια ;)

Καλή συνέχεια να εύχομαι....

Ανακατεψετα απο μόνος σου και βάλτα μέσα γιατι θα στα ανακατέψουν μετά τα ψάρια ;)

Καλή συνέχεια να εύχομαι....

η αμμο ειναι ιδη ανακατεμενη με αραγωνιτη ( οτι υπηρχε στο 60 λιτρο ) θα βαλω κατω απο τις πετρες και καθαρο αραγωνιτη μπροστα , οτι θελουν ας κανουν ( δικο τους θα ειναι το σπιτι ) ας το γκρεμησουν ;)

Ευχαριστω πατριδα :thumbup:

• 2 weeks later...

DSC_2096.jpg

DSC_2094.jpg

DSC_2093.jpg

DSC_2091.jpg

DSC_2089.jpg

Συνεχεια συντομα !!!

Υ.Γ : Νινταλ ευχαριστω για ΟΛΑ !!!!

Οταν εβγαλες τη φωτογραφια εκανες κατακορυφο; :buttrock:

:buttrock::buttrock: Καλογεμιστο και απο εμενα. :buttrock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...