Geosid 1 Νοεμβρίου 2010 Author #76 Share 1 Νοεμβρίου 2010 (edited) Να πω οτι το ενυδρειο ετρεξε με λιγο μπολι απο το δισκαδικο ( 1 λιτρο σιποραξ + substart ) Έγινε επεξεργασία 1 Νοεμβρίου 2010 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 1 Νοεμβρίου 2010 #77 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ασε τα ζωντανα να ηρεμησουν. Φωτογραφιες απο αυριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 1 Νοεμβρίου 2010 #78 Share 1 Νοεμβρίου 2010 Ωραία ψάρια σε όμορφο στήσιμο. Καλές επιτυχίες Γιώργο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 2 Νοεμβρίου 2010 #79 Share 2 Νοεμβρίου 2010 βάζεις κάποιο buffer στο νερό ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #80 Share 2 Νοεμβρίου 2010 βάζεις κάποιο buffer στο νερό ? Οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 2 Νοεμβρίου 2010 #81 Share 2 Νοεμβρίου 2010 με νερό βρύσης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #82 Share 2 Νοεμβρίου 2010 με νερό βρύσης? Μεχρι τωρα ναι με νερο βρυσης , εαν χρειαστει κατι τοτε βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 2 Νοεμβρίου 2010 #83 Share 2 Νοεμβρίου 2010 κάτι μου λέει να ασχοληθώ με την Αφρική με τόσο ωραία ψάρια και ευκολία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Νοεμβρίου 2010 #84 Share 2 Νοεμβρίου 2010 κάτι μου λέει να ασχοληθώ με την Αφρική με τόσο ωραία ψάρια και ευκολία Νομίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #85 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Νομίζεις Kωστη τι πιστευεις οτι θα ειναι δυσκολο στη συντηρηση των συγκεκριμενων ψαριων ? Τι θα πρεπει να προσεχω ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 2 Νοεμβρίου 2010 #86 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Νομίζεις δεν ξέρω αλλά έχοντας Αμαζονιακό που η προετοιμασία του νερού είναι σχετικά μεγάλη και δύσκολη διαδικασία μου φαίνεται πιο απλό αλλά κάθε βιότοπος έχει και τις δυσκολίες του φυσικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 2 Νοεμβρίου 2010 #87 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Γιώργο καλώς τα δέκτηκες - έχει δίκο ο Δίας ,από αύριο φωτό- και σύντομα γέννες.Αν θυμάμαι καλά έχεις ρίξει αραγωνίτη οπότε περιμένουμε να δούμε που θα πάνε τα ph , gh ,kh ,νεράκι βρύσης και όλα καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #88 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Γιώργο καλώς τα δέκτηκες - έχει δίκο ο Δίας ,από αύριο φωτό- και σύντομα γέννες.Αν θυμάμαι καλά έχεις ρίξει αραγωνίτη οπότε περιμένουμε να δούμε που θα πάνε τα ph , gh ,kh ,νεράκι βρύσης και όλα καλά. Εχω βαλει μονο αραγωνιτη παρολο που στην αρχη ελεγα να βαλω μιση αμμο και μισο αραγωνιτη , βρεθηκε φιλος και μου χαρισε ολο τον αραγωνιτη που εβαλα μεσα στο ενυδρειο Η βρυση μου βγαζει 7.4 ph και 10-12 gh , οι πετρες που πηρα απο την Αιγινα μετα το τεστ με το ακουαφορτε εδειξαν οτι ειναι ΜΗ ασβεστολιθηκες , οι υπολοιπες που ειναι μεσα δεν ξερω Νερο βρυσης + Αντιχλωριο + Βακτηρια για αρχη Ευχαριστω ολους σας για τις ευχες σας !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 2 Νοεμβρίου 2010 #89 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Kωστη τι πιστευεις οτι θα ειναι δυσκολο στη συντηρηση των συγκεκριμενων ψαριων ? Τι θα πρεπει να προσεχω ? To σχόλιο μου πήγαινε γενικά στις Αφρικανές. Μπορεί το νερό να μην χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη προετοιμασία, αλλά και μόνο ότι πρόκειται για ψάρια με τόσο ιδιαίτερη συμπεριφορά, σε κάνει να περιμένεις τα πάντα. Το στήσιμο που έκανες είναι ιδανικό όπως είδαμε και στην περίπτωση του Στράτου, οπότε τώρα απλά περιμένεις να δεις πως θα συμπεριφερθούν και παρατηρείς. Συνήθως όταν κάτι δεν πάει καλά μας το λένε τα ίδια τα ψάρια. Όλα καλά θα πάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #90 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Παντως για δευτερη μερα μεσα στο ενυδρειο μου εκανε εντυπωση η ταχυτητα που τρωνε και κινουντε γενικοτερα μεσα στο ενυδρειο και αναμεσα απο τις πετρες , ειχα συνηθισει με τους δισκους που βοσκανε και τωρα δεν προλαβαινει να πεσει τροφη κατω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delijohn 2 Νοεμβρίου 2010 #91 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Φοβερή η προσπάθειά σου και η παρουσίασή σου μέχρι τώρα!!!! Τα demasoni είναι φοβερά.. αν πάρουν κι αέρα, θα κρατάς την τροφή κοντά στην επιφάνεια του νερού, και θα τα βλέπεις να πηδάνε να την πιάσουν! Ίσως μου ξέφυγε το πόσα έβαλες, αλλά εμένα μέχρι τώρα καμιά φορά, βολτάρουν όλα μαζί σαν κοπαδόψαρα.. χωρίς ίχνος έχθρας ή τσακωμού! Επίσης, φοβερές φωτογραφίες! Μπράβο στο φωτογράφο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Νοεμβρίου 2010 Author #92 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Φοβερή η προσπάθειά σου και η παρουσίασή σου μέχρι τώρα!!!! Τα demasoni είναι φοβερά.. αν πάρουν κι αέρα, θα κρατάς την τροφή κοντά στην επιφάνεια του νερού, και θα τα βλέπεις να πηδάνε να την πιάσουν! Ίσως μου ξέφυγε το πόσα έβαλες, αλλά εμένα μέχρι τώρα καμιά φορά, βολτάρουν όλα μαζί σαν κοπαδόψαρα.. χωρίς ίχνος έχθρας ή τσακωμού! Επίσης, φοβερές φωτογραφίες! Μπράβο στο φωτογράφο! Ευχαριστω για τα καλα σου λογια Τα ψαρια που μπηκαν ειναι 7 στο συνολο Εδω θα ειμαστε να βλεπουμε στιγμες απο αυτα τα υπεροχα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 2 Νοεμβρίου 2010 #93 Share 2 Νοεμβρίου 2010 Ομορφιές......μπράβο Πανέμορφα ψαράκια και ωραίο στήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idamanos 4 Νοεμβρίου 2010 #94 Share 4 Νοεμβρίου 2010 μου εδωσες πολλες ιδεες για το στησιμο του κιχλιδαδικου μου πολυ καλη δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Νοεμβρίου 2010 Author #95 Share 14 Νοεμβρίου 2010 εκτος απο την σπιρουλινα της τροπικαλ , τι αλλες τροφες μπορω να δωσω? κατεψυγμενες ? πελετς ? Μεχρι τωρα δινω μονο τροπικαλ flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Νοεμβρίου 2010 #96 Share 14 Νοεμβρίου 2010 Τα ψάρια σου είναι φυτοφάγα οπότε η βάση της τροφής θα πρέπει να είναι φυτική. Αν αποφασίσεις να τους δίνεις κάποια κατεψυγμένη (πχ mysis) αυτό θα πρέπει να γίνεται με μέτρο. Στην φύση τα φυτοφάγα θα χτυπήσουν και οστρακόδερμα όπως τα σαρκοφάγα θα τσιμπήσουν και την άλγη στις μεγάλες πείνες. Οπότε το σημαντικό είναι να υπάρχει μέτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Νοεμβρίου 2010 Author #97 Share 14 Νοεμβρίου 2010 θεωριτικα η σπιρουλινα της τροπικαλ με την σπιρουλινα της ΟΝ ειναι ιδια ? δηλαδη εαν πω οτι θα παρω της ον μπορω να λεω οτι εχω ποικιλια στη τροφη Η ειναι το ιδιο πραγμα , οποτε μενω οπως ειμαι ( με την τροπικαλ ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 14 Νοεμβρίου 2010 #98 Share 14 Νοεμβρίου 2010 Αφού έχεις την σπιρουλίνα της Τropical δεν χρειάζεται να πάρεις άλλη. Κοίτα για παράδειγμα αυτή http://www.oceannutrition.eu/products.aspx...lid-vegi-flakes Link to comment Share on other sites More sharing options...
karrot 14 Νοεμβρίου 2010 #99 Share 14 Νοεμβρίου 2010 το φωτιστικό επηρεάζει την θερμοκρασία τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 14 Νοεμβρίου 2010 Author #100 Share 14 Νοεμβρίου 2010 το φωτιστικό επηρεάζει την θερμοκρασία τελικά? οχι ουτε καν βλεπω διαφορα εστω κατι παραπανω να ειναι ποιο ζεστο το πολυκαρμπονικο καπακι που εχω βαλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος