neon 15 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Στο frame "τελευταίες συζητήσεις" στην αρχική σελίδα γιατί αλλάζουν τα χρώματα απο κόκκινο σε πράσινο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 15 Σεπτεμβρίου 2005 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 πότε αλλάζουν γιατί εγώ τα βλέπω μόνο πράσινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 15 Σεπτεμβρίου 2005 Author #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 πότε αλλάζουν γιατί εγώ τα βλέπω μόνο πράσινα 1198[/snapback] Τώρα τα βλέπω και εγώ πράσινα. Μέχρι πριν από κανα δίωρο ήταν κόκκινα. Αυτό συμβαίνει συνέχεια... Υ.Γ. Δεν έχω αχρωματοψία, τσεκαρισμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 15 Σεπτεμβρίου 2005 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Τώρα τα βλέπω και εγώ πράσινα. Μέχρι πριν από κανα δίωρο ήταν κόκκινα. Αυτό συμβαίνει συνέχεια...Υ.Γ. Δεν έχω αχρωματοψία, τσεκαρισμένο. 1199[/snapback] Καλο....Οντως και εγω το εχω βλεπω, αλλα ειναι τοσες οι βελτιωσεις και αλλαγες που κανουμε καθημερινα και αυτα που ετοιμαζουμε που λογικο ειναι, καποια "ψιλα" ακομα να μας ξεφευγουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 15 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Άν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται άν είστε σαν επισκέπτες πρίν να κάνετε login.Μπορείτε να το τσεκάρετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 16 Σεπτεμβρίου 2005 Author #6 Share 16 Σεπτεμβρίου 2005 Άν θυμάμαι καλά αυτό γίνεται άν είστε σαν επισκέπτες πρίν να κάνετε login.Μπορείτε να το τσεκάρετε? 1221[/snapback] Λοιπόν, αρχικά το πρωί πριν το login ήταν μαύρα, τώρα είναι κόκκινα. Εσύ τι βλέπεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 16 Σεπτεμβρίου 2005 #7 Share 16 Σεπτεμβρίου 2005 και εγω κόκκινα τα βλέπω και όταν έχω κάνει login και όταν κάνω Logout (και εχω κάνει delete ta cookies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος