Jump to content

ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΓΚΑΠΥ-ΜΟΛΛΥ-ΠΛΑΤΥ

PC124

Recommended Posts

Καλησπέρα σας... Θα ήθελα να μάθω αν διασταυρώσεις ανάμεσα σε guppy-platy-molly είναι εφικτές και δεν δημιουργούν προβλήματα στα ψαράκια... Γνωρίζω πως είναι ζωοτόκα και θα ήθελα να κανω καποιες διασταυρώσεις λόγο περίεργων σχημάτων και νέων χρωμάτων... :P Εγώ έχω 3 γκρίζα μόλλυ και σκέφτομαι να αγοράσω ένα αρσενικό γκάπυ γιατί τα νεαρά μου μόλλυ περνουν και αυτά το ίδιο γκρίζο χρώμα και θέλω να τα αλλαξω λίγο... :)

post-26434-1286126091_thumb.jpg

Γιατι να το κανεις αυτο;

Μπορεις να παιξεις με τοσους συνδιασμους χρωματων με τα γκαπυ κ να εχεις ωραιοτατα ψαρακια

Αν διασταυρωσεις μολυ με γκαπυ δεν θα βγαλεις ομορφα ψαρια κ δεν μπορεις να κανεις την διασταυρωσει ετσι απλα δλδ βαζοντας 1 ψαρακι απο καθε ειδος θελει , πως να το πω, τροπο...... (δεν προκειται να σου πω πως θα το κανεις με ΤΠΤ)

αααααααα κ κατι ακομη δεν ζουν πολυ κανα 4μηνο κ φυσικα δεν προκειται να σου αναπαραχθουν

Απλά θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό από τις απλές γέννες... Αν όμως γίνεται ζημιά με αυτό και δεν αντεχουν πολύ οκ... Σίγουρα η νέα γεννια δεν θα ζευγαρώνει αλλά δεν θα μπορεί να ζει όπως πχ το μουλάρι μια κανονική σχεδόν ζωή... Δλδ δν ξεχωρίζουν μετά αρσενικά-θυλικά...??? Έχω κάνει γέννες μολλυ ως τώρα... Και ένας φίλος πλατυ...

Για τους χρωματισμους που ανεφερες.. ..μπορει οι γονεις να ειναι μονοχρωμοι αλλα τα μικρα υπαρχει μεγαλη πι θανοτητα να βγουν με διαφορους χρωματισμους λογο γονιδιων απο τους προηγουμενους γονεις.

Για βαλε να δουμε τα κουνοποψαρα σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...