Jump to content

Χειροπέδες για παράνομη αλιεία

Recommended Posts

Ένας 78χρονος και ένας 52χρονος άνδρας συνελήφθησαν σήμερα στη Μαλεσίνα της Φθιώτιδας κατά τη διάρκεια αλιείας με χρήση εκρηκτικών υλών.

Οι δύο άνδρες είχαν 23 τεμάχια δυναμίτιδας καθώς και διάφορα ακόμα υλικά (πυροκροτητές και βραδύκαυστα φυτίλια).

Άλλοι δύο άνδρες που χρησιμοποιούσαν εκρηκτικά εντοπίστηκαν από τους άνδρες του Λιμενικού ωστόσο πρόλαβαν και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 78χρονος και ο 52χρονος πρόκειται να προσαχθούν κατά την αυτόφωρη διαδικασία, ενώ αναζητούνται και οι δύο άγνωστοι δράστες.

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/society/arthro/534...aranomi-alieia/

Καποιοι μυαλο δεν βαζουν.Συμπεριφερονται σαν να ηταν τα χωραφια τους :)

πρεπει να τιμωρηθουν παραδειγματικα οι σαπιοι

Επίσης για όσους δεν κοιτάν την κατηγορία Μεσογειακό ας δουν αυτό το λινκ

http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=48548 έχει άμεση συσχέτιση με το παραπάνω.

Ελπιζω να τιμωρηθουν πραγματικα και οχι σε 1 βδομαδα ελευθεροι και ξεχασμενοι!

δυστυχως ειναι πολλοι τετοιοι αλητες!!!

Εγώ φοβάμαι μην τιμωρηθεί αυτός που τον έπιασε.

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ειναι μεγαλη αλλα πιο μεγαλη ειναι και ας το διαγράψουν αλλα μονο απορειας αυτης γινονται αυτα ******* παει συνεφο.....πεταν τα ζωα δυναμιτη λες και ειναι μαγκια και σωθηκανε που "ποιασανε"ετσι ψαρια μη υπολογιζοντας της συνεπειες τα ζωααααααααααα...επισης αξιζει μια ματια http://users.otenet.gr/~kpe-ther/ait/trixonida.html

Φίλε Κώστα ξέρεις τους κανονισμούς και παρ'όλα αυτά το γράφεις. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.

Έγινε επεξεργασία - karydas

+1 το εχει δει να γινεται πολλες φορες......εν μερη το εχω περασει κιολας!

Η ΑΛΗΤΕΙΑ ειναι μεγαλη αλλα πιο μεγαλη ειναι και ας το διαγράψουν αλλα μονο απορειας αυτης γινονται αυτα ******* παει συνεφο.....πεταν τα ζωα δυναμιτη λες και ειναι μαγκια και σωθηκανε που "ποιασανε"ετσι ψαρια μη υπολογιζοντας της συνεπειες τα ζωααααααααααα...επισης αξιζει μια ματια http://users.otenet.gr/~kpe-ther/ait/trixonida.html

Φίλε Κώστα ξέρεις τους κανονισμούς και παρ'όλα αυτά το γράφεις. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια.

τους κανονισμος τους ξερω αλλωστε δεν ηρθα χθες στην ΠΑΡΕΑ :) οσο για την πλουσια γλωσα εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ειναι μονο....εμεις οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε αναπτυξη την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε προσόν :P

τους κανονισμος τους ξερω αλλωστε δεν ηρθα χθες στην ΠΑΡΕΑ :P οσο για την πλουσια γλωσα εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ειναι μονο....εμεις οι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ εχουμε αναπτυξη την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ σε προσόν :ninja:

Δεν διαφωνώ στην ουσία όσων είπες. Είσαι παλιό μέλος και γι'αυτό θα πρέπει να μας βοηθάς και να δίνεις το καλό παράδειγμα. Ας μην χαλάσουμε άλλο το θέμα, καλή συνέχεια.

:)

Ελπίζω αυτή τη φορά οι αρμόδιοι να κάνουν το καθήκον τους.

+1 το εχει δει να γινεται πολλες φορες......εν μερη το εχω περασει κιολας!

Να τιμωρηθεί αυτος που τον επιασε!? Ο λιμενικος δλδ?!κ γιατι δλδ?! Αλλο το να μην γινει τιποτα...αυτο το εχουμε δει σε πολλες περιπτωσεις...αλλα το να τιμωρηθει αυτος που τους εκανε την καταγγελία ή αυτος που τους επιασε δεν ειναι λιγο χοντρο!? πως γινετε ?! :)

Εγω δλδ που θελω να φωτογραφισω καποια πραγματα στο νησί μου κ να τα στειλω σε καποιον αρμοδιο να το κανω ανώνυμα? wtf..

Οι δυναμίτες εχουν διαλυσει τα παντα.Καινε τον βυθο σε βαθμο που δεν ξαναπαταει ψαρι για πολλα χρονια.Εχουν κοψει κ ποσα χερια .... εχω γνωρισει τυπο που εριχνε ακομα κ αφου του κοπηκαν κ τα 2 χερια, απο τους αγκωνες κ κατω...απο εκει καταλαβαινεις οτι καποιοι δεν θα σταματησουν ποτε.Εκτος αν το κρατος (αν υπαρχει) κανει κατι ... που πολυ αμφιβαλω. Ελεεινη η κατασταση...βασικα τους δυναμιτες τους κυνηγανε καπως...τις τρατες τις εχουν αμολυτες κ ανεξελεγκτες τελειως.

Αυτο το φοβαμαι και εγω.

Οσο για τους "ψαραδες" , απλα δεν θελω να σχολιασω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...