Jump to content

είναι συνηθισμένο??

mimikos15

Recommended Posts

καλήμερα παιδιά.....

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση!!!

είναι συνηθισμένο να κρέμονται τα κακακια από τα ψάρια???

είναι βλακεία η ερώτηση αλλά το ρωτάω γιατί νομίζω πως είναι αρρώστια!!!!

ευχαριστώ!!!

εχει συμβει σε πολλους κατα καιρους οπως και μενα. το πιθανοτερο ειναι να ειναι απο πολυ ταισμα, και μπορεις να δοκιμασεις να μην ταισεις μια μερα και την επομενη να δωσεις λιγο αρακα βρασμενο και αποφλιωμενο. αν ειναι διαφανα αυτα που κρεμονται καλυτερα να ανοιξεις θεμα στις αρρωστιες και περιμενε να σου πουν και πιο εμπειρα παιδια.. :)

οτι τα ταιζω πολη τα ταιζω....θα το ελατοσο φενεται...αλλα ειναι μονο 4 μινων!!!

Τα εχουν για πολυ ωρα κ ειναι διαφανα ;

Ελατωσε την ποσοτητα τροφης τους

εχεις και πριξιμο του στομαχιου? κοιτα και εδω:

http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12

αυτο το εχω ξανα δει.....εχουν φουσκομενη κιλιτσα....αλλα σε αυτο νομιζω οτι φταιω εγω που τα ταιζω πολη.....παντος τρονε μια χαρα καικολιμπανε σηνεχεια......ειναι ζοιρα για να ειναι αρωστα!!!

ε τοτε ενταξει, ταισε λιγοτερο, κανε και καμια μερα διακοπη ταισματος δεν παθαινουν τιποτα και ταισε κανενα βρασμενο και αποφλιωμενο αρακα και εισαι οκ! :)

Τα διαφανα κακα σημαινουν καποια διαρροια ταϊσε τα αρακα για 2 μερες κ πες μας πως πανε κ μειωσε την τροφη τους

Το έχουν και τα δικά μου πλάτυ αυτό. Σκούρα όμως όχι διάφανα. Η κοιλιά τους αν ταίσεις πολύ σε ένα γεύμα φουσκώνει αισθητά.

εκανα αυτο που με ειπατε......τωρα τα κακακια τους ειναι σκουρα.....αλλα ι κιλιτσα δεν κατεβικε καθολου!!!!

Μηπως τα ταϊζεις παρα πολυ μειωσε τους την τροφη δεν θα παθουν τπτ κ αφηνετα μια φορα τη βδομαδα νηστικα, δεν ειναι πλεον μωρουλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...