Δίας 4 Οκτωβρίου 2010 #26 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Είδα κάποια ψάρια που μου άρεσαν επίσης τα Moori. Μπορούν να μπουν μαζί με τα labido. Θελουν λιτρα.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 4 Οκτωβρίου 2010 Author #27 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Συγκεκριμένα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 4 Οκτωβρίου 2010 #28 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Συγκεκριμένα ... Απο 300 και πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 4 Οκτωβρίου 2010 Author #29 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο ... Τι τροφή πρέπει να τους δίνω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Οκτωβρίου 2010 #30 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Να ρωτήσω και κάτι άλλο ... Τι τροφή πρέπει να τους δίνω; Στο πόστ του Κ.Σωκράτη υπαρχει το link που σου δίνει όλες τις πληροφορίες για τα συγκεκριμένα ψάρια......δεν διάβασες καλά το μάθημά σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 4 Οκτωβρίου 2010 Author #31 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι εννοώ προτάσεις για βιομηχανοποιημένη τροφή Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 4 Οκτωβρίου 2010 #32 Share 4 Οκτωβρίου 2010 Ναι εννοώ προτάσεις για βιομηχανοποιημένη τροφή http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=447223 Νομίζω πως είναι εξαιρετικές τροφες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 6 Οκτωβρίου 2010 Author #33 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Μου αρέσουν πολύ και τα demasoni θέλω να τα βάλω μαζί από ότι είδα σε προηγούμενο post αυτό μπορεί να γίνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 6 Οκτωβρίου 2010 #34 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Μου αρέσουν πολύ και τα demasoni θέλω να τα βάλω μαζί από ότι είδα σε προηγούμενο post αυτό μπορεί να γίνει. Όχι όμως σε 180 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Οκτωβρίου 2010 #35 Share 6 Οκτωβρίου 2010 Μου αρέσουν πολύ και τα demasoni θέλω να τα βάλω μαζί από ότι είδα σε προηγούμενο post αυτό μπορεί να γίνει. Στα λιτρα αυτα οχι. Σε αυτα λιτρα μονα τους και με προυποθεση οτι το ενυδρειο θα γεμισει πετρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 16 Οκτωβρίου 2010 Author #36 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Επειδή για το ενυδρείο θα δυσκολευτώ στο οικονομικό κομμάτι θα χρειαστεί οπωσδήποτε δεύτερο φίλτρο και αν ναι, πόσο θα κοστίσει ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Οκτωβρίου 2010 #37 Share 16 Οκτωβρίου 2010 (edited) Επειδή για το ενυδρείο θα δυσκολευτώ στο οικονομικό κομμάτι θα χρειαστεί οπωσδήποτε δεύτερο φίλτρο και αν ναι, πόσο θα κοστίσει ; Κοιτα την δημοσίευση #21 ειχα στο νου μου το 2217 όταν στο είχα γράψει..... Έγινε επεξεργασία 16 Οκτωβρίου 2010 - PRINCE Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelos23 16 Οκτωβρίου 2010 Author #38 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Ααααχ συγνώμη το ξέχασα!!! Αλλα το θέμα είναι σίγουρα θα χρειαστεί ή μπορώ να το παραλείψω για λίγο καιρό Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 16 Οκτωβρίου 2010 #39 Share 16 Οκτωβρίου 2010 Ααααχ συγνώμη το ξέχασα!!! Αλλα το θέμα είναι σίγουρα θα χρειαστεί ή μπορώ να το παραλείψω για λίγο καιρό Θα έλεγα οτι το χρειάζεσαι...... Υπάρχουν φίλτρα και με 70ευρω...μπορείς να ψάξεις και στις αγγελιες για μεταχειρησμένα σε πολυ καλές τιμές..... Επίσης κάθε φιλτρο εχει άλλη τιμη βάση της μάρκας του, του όγκου φίλτρανσης, της ροης του και άλλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος