Guest el.stel 1 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Γεια σε όλους Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο προϊόν που να μπορεί να μειώσει Gh και Kh στο νερό. Τα επίπεδα μου είναι υπερβολικά ψηλά (είναι περίπου στο 16-17 και στα δυο). Μήπως η τύρφη είναι μονόδρομος για τέτοιες περιπτώσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Αντιστροφη οσμωση . Εαν δεν θες να μπλεξεις με τυρφη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 1 Οκτωβρίου 2010 #3 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Επεισης μπορεις να μαζευεις νερο βροχινο και να κανεις αλλαγες δεν σου προτεινω απιονισμενο ... παντως αν τα ενυδρεια σου ειναι αυτα που γραφεις στο προφιλ 20- 80 λιτρα με μια Α.Ο θα κατεβασεις αυτα που ζητας και θα εχεις και περισσοτερες επιλογες σε ψαρια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el.stel 1 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά Και τις 2 αυτές εκδοχές τις έχω διαβάσει ψάχνοντας στο ιντερνετ. Το νερό τις βροχής απλά το μαζεύω και το ρίχνω κατευθείαν μέσα χωρίς καμιά επεξεργασία? Τα ψάρια εδώ και ένα χρόνο πάνε μια χαρά (εκτός τις απώλειες με το ξύλο). Θέλω να προσθέσω μερικούς Otocinclus affinis και μερικές caridina japonica. Ξέρω πως οι caridina δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτές τις τιμές, οι Otocinclus όμως….? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 1 Οκτωβρίου 2010 #5 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ παιδιά Και τις 2 αυτές εκδοχές τις έχω διαβάσει ψάχνοντας στο ιντερνετ. Το νερό τις βροχής απλά το μαζεύω και το ρίχνω κατευθείαν μέσα χωρίς καμιά επεξεργασία? Τα ψάρια εδώ και ένα χρόνο πάνε μια χαρά (εκτός τις απώλειες με το ξύλο). Θέλω να προσθέσω μερικούς Otocinclus affinis και μερικές caridina japonica. Ξέρω πως οι caridina δεν θα έχουν πρόβλημα με αυτές τις τιμές, οι Otocinclus όμως….? Eγω για να γλιτωνα οποιαδηποτε περαιτερω κατεργασια στο βροχινο νερο , θα επερνα μια compact αντιστροφη οσμωση και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el.stel 1 Οκτωβρίου 2010 #6 Share 1 Οκτωβρίου 2010 (edited) Αυτό εδώ http://www.waterwaves.gr/index.php?target=...category_id=189 το κοιτάζω μερικές μέρες τώρα, απλά με προβληματίζει τι άλλα έξοδα θα έχει εκτός από την αρχική αγορά του. Επίσης η επιλογή για μανόμετρα μεμβράνες και Flush Kit αξίζουν? (είμαι λιγο άσχετος σε αυτά) Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2010 - el.stel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Οκτωβρίου 2010 #7 Share 2 Οκτωβρίου 2010 Αν επιλέξεις να μαζέψεις νερό βροχής τότε καλλίτερα είναι να το μαζέψεις μετά από μισή ώρα βροχή ώστε να είναι όσο το δυνατόν γίνεται καθαρό από τους μολυσματικούς παράγοντες της ατμόσφαιρας. Τώρα αν μπορούσες να το περάσεις και από άνθρακα είσαι βασιλιάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest el.stel 3 Οκτωβρίου 2010 #8 Share 3 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ για την πληροφορία Σκέφτηκα χθες άλλη μια λύση την οποία έπρεπε να ειχα σκεφτεί καιρό τώρα. Έχουμε στο χωριό μου εδώ στο Ρέθυμνο μια πηγή με πόσιμο νερό και σκέφτηκα να βάζω από αυτό (αφού το μετρήσω να σιγουρευτώ πρώτα). Ξέρω πως τα νερά από πηγές έχουν σχεδόν πάντα χαμηλές γενικές και ανθρακικές σκληρότητες. Έχει κανείς εμπειρία από κάτι τέτοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος