ssmr 1 Οκτωβρίου 2010 #1 Share 1 Οκτωβρίου 2010 (edited) εχω ενα ενυδρειο γυρω στα 250 λιτρα , εχω και τρεις κυκλοφοριτες της tunze turbelle nanostream 6025 απλωσ θα ηθελα να ξερω πωσ θα ηταν ποιο σωστα να τα ειχα στο ενυδρειο μου 80x50x60 . εχω τουσ βραχους στη μεση ειναι γυρω στα 28-30 κιλα, τα 2 απο αριστερα στα 3/4 στο υψοσ του εωυδριου οπωσ και το δεξι με τι δοιαφορα οτι το δεξι χτυπαει προς τα πανο σημαδευοντας την πανο γωνια για να σπαει καπως το νερο. |--------------------------------------------------------| |......................................................................| |*---->>>........................................................| |*..........................................................<<-- *| |...........xxxx...............xxxx............xxxx ........*| |..........XXXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.........| 50cm |.......xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx........| |......xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.......| |.......xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.........| |.........xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx.......| |...........xxxxxxxx........xxxxx............xxxx..........| |............xxxx................xx..................x............| |*....................................................................| |*---->>>........................................................| |......................................................................| |--------------------------------------------------------| 80cm οποιανδηποτε αποψη θα την εκτιμουσα. σας ευχαριστω. Έγινε επεξεργασία 1 Οκτωβρίου 2010 - ssmr Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 1 Οκτωβρίου 2010 #2 Share 1 Οκτωβρίου 2010 Η κυκλοφορία είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο στο θαλασσινό ενυδρείο. Αυτό που θα πρέπει να επιδιώκεις είναι να μην έχεις νεκρές περιοχές και να υπάρχει ανατάραξη στην επιφάνεια. Επίσης, προσοχή θέλει αν έχεις κοράλλια, να μην τα χτυπάει κάποιος κυκλοφορητής από μικρή απόσταση. Θέλει πειραματισμό και θα κάνεις πολλές αλλαγές μέχρι να βρεις τον καλύτερο συνδυασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος