costas21 29 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ το ίδιο έλεγα...έλα μωρέ το δικό μου θα σπάσουν; Και ναί μπήκα και εγώ στο club... Σπασμένο τζάμι 230 Δίπλωμα με όλα τα συναφή παράβολα 120 Αστυν.Ταυτ. 18 gps 220 κολόνιες (λόγο δουλειάς είναι μήν γελάτε) 100 τσιγάρα 3.40 (ναι μήν γελάτε οι καραγκιόζηδες πήραν και ένα πακέτο τσιγάρα) +45 ευρόπουλα περίπου σε ψιλά... Πολλοί θα πούν καλά να πάθεις που είχες τόσα πράγματα μέσα στο αμάξι και σπεύδω να ενημερώσω πως εμφανές δέν υπήρχε τίποτα απολύτος ούτε 1 cent... anyway εύχομαι κανείς να μήν το πάθει όχι μόνο για τα υλικά αλλά πάνω απόλα για το τρέξιμο (αστυνομία σύμανση κτλ κτλ... Στο θέμα μας τώρα... Κανέναν συναγερμό τις προκοπής έχετε να προτείνετε όχι μήν μου κλέψουν το αμάξι απλά για να ψιλοφοβίσει το περαστικό τσογλανάκι που δέν έχει να καπνίσει και σπάει το αυτοκίνητο του κοσμάκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου Και 1000 ευρο συναγερμο να βαλεις οταν ο αλλος το ''κατεχει'' το ''αθλημα'' και διπλα στο κρεβατι σου να το εχεις το αμαξι θα στο παρει .... με 600 ευρο συναγερμο viper και με αρκετα καλουδια πανω του φιλος μου εχασε πεζο ραλλυ εξω απο το σπιτι .... Στο παλιο μου το αμαξι ειχα βαλει μια πλακετα στο συναγερμο που οταν πλησιαζε καποιος κοντα στο τζαμι εκανε εναν θορυβο προηδοποιητικο και αν συνεχιζε να ακουμπαει τζαμι βαραγε κανονικα ο συναγερμος ( ηταν καπως ενοχλητικο ) και για μενα και για τους γειτονες (βαραγε συνεχεια ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Παρόμοια κατάσταση και με το αμάξι τις αδερφής μου , ραδιόφωνο τζάμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Φιλε μου Και 1000 ευρο συναγερμο να βαλεις οταν ο αλλος το ''κατεχει'' το ''αθλημα'' και διπλα στο κρεβατι σου να το εχεις το αμαξι θα στο παρει .... με 600 ευρο συναγερμο viper και με αρκετα καλουδια πανω του φιλος μου εχασε πεζο ραλλυ εξω απο το σπιτι .... Στο παλιο μου το αμαξι ειχα βαλει μια πλακετα στο συναγερμο που οταν πλησιαζε καποιος κοντα στο τζαμι εκανε εναν θορυβο προηδοποιητικο και αν συνεχιζε να ακουμπαει τζαμι βαραγε κανονικα ο συναγερμος ( ηταν καπως ενοχλητικο ) και για μενα και για τους γειτονες (βαραγε συνεχεια ) . Έχεις απόλυτο δίκιο δέν λέω το αντίθετο ,άν είναι να στο πάρουν στο πέρνουν εκτός απο τους επαγγελματίες όμως υπάρχουν όπως αναφέρω και κάτι καλά παιδάκια που είναι για τις αρπαχτές, σπάμε τζαμάκι αράζουμε μέσα στο αμάξι και ότι μας αρέσει το πέρνουμε... για αυτούς λέω πως ένας καλός συναγερμός θα τους αποτρέψει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Παρόμοια κατάσταση και με το αμάξι τις αδερφής μου , ραδιόφωνο τζάμι... Χάλια η κατάσταση σου λέω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγώ πλέον στο αμάξι μέσα δεν αφήνω τίποτα.Ούτε ψηλά ούτε gps ούτε καλώδια....τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 30 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 σε μια εκπομπη της ζουγκλας ο καλυτερος συναγερμος αντεχε 15 δευτερολεπτα για ενα επαγγελματια.γιαυτο φιλε μου δεν εισαι καθολου ασφαλης οτι και να βαλεις.το καλυτετρο που εχεις να κανεις να μην αφηνεις τιποτα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 30 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Να πληρωφορισω οτι πλεον οι συναργεμοι πρεπει να ειναι αθορυβοι και να ενεργοποιουνται μονο με την εισοδο του κλεφτει μεσα .. Δηλαδη ανοιγμα πορτας / σπασιμο παραθυρου κτλπ .. και οχι με κινηση ή θορυβο ! Ψαχνω στο ιντερνετ να σας βρω και λινκ ... Γκαραζ καλυτερη λυση ή αυτο Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2010 - rOUSSAkS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Και εμάς μας σπάσανε το τζάμι για ένα πακέτο τσιγάρα και κάτι ψιλά, κάτω από το σπίτι 3ς η ώρα το μεσημερι. Τελικά πρέπει να έχεις ένα τέτοιο! Μπες μέσα άμα είσαι μάγκας! P.S. Δεν έχεις πρόβλημα και στο παρκάρισμα! Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2010 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως και να έχει η κατάσταση είναι απελπιστική...βρήκα κάτι πολύ καλόυς συναγερμούς της clifford που έχει και ηχητική και οπτική ειδοποίηση στο κοντρόλ του...αλλά απο την άλλη αυτό που μου είπε και η γυναίκα μου...άντε και σου σπάνε το παράθυρο ή σου ανοίγουν την πόρτα και αυτό αρχίσει και βαράει...ΤΙ κάνεις; θα κατεβείς να το παίξεις τσάκι τσάν ή θα βλέπεις απο το παράθυρο;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 30 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 αλλά απο την άλλη αυτό που μου είπε και η γυναίκα μου...άντε και σου σπάνε το παράθυρο ή σου ανοίγουν την πόρτα και αυτό αρχίσει και βαράει...ΤΙ κάνεις; θα κατεβείς να το παίξεις τσάκι τσάν ή θα βλέπεις απο το παράθυρο;;; Το συμπέρασμα είναι ότι τελικά οι γυναίκες μόνο προβλήματα δημιουργούν Πάντως έχει δίκιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 30 Σεπτεμβρίου 2010 #12 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Όπως και να έχει η κατάσταση είναι απελπιστική...βρήκα κάτι πολύ καλόυς συναγερμούς της clifford που έχει και ηχητική και οπτική ειδοποίηση στο κοντρόλ του...αλλά απο την άλλη αυτό που μου είπε και η γυναίκα μου...άντε και σου σπάνε το παράθυρο ή σου ανοίγουν την πόρτα και αυτό αρχίσει και βαράει...ΤΙ κάνεις; θα κατεβείς να το παίξεις τσάκι τσάν ή θα βλέπεις απο το παράθυρο;;; κατέβα με μια βαριοπούλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #13 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) κατέβα με μια βαριοπούλα ΑΑΑΑΑΑΑ κατάλαβα θα το παίξω συνεργός......... και την κατάλληλη στιγμή Θα τους δίξω τις ικανότητές μου στο καράτε... Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2010 - costas21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 30 Σεπτεμβρίου 2010 #14 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 οτι και να βαλεις απο συναγερμο δεν κανεις τιποτα. βαλε φιμε τζαμια να μην φενετε απ εξω.και ενα διακοπτακη σε κρυφο σημειο που θα ξερεις μονο εσυ που ειναι για να κλεινει το ρευμα στην τρομπα βενζινης. για να μην μπορουν να το βαλουν μπροστα.,καιτο παρουν ολοκληρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 30 Σεπτεμβρίου 2010 #15 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 και ποτε χαρτια μεσα στο αμαξι Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill28 30 Σεπτεμβρίου 2010 #16 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μου ειχαν σπασει το πισω τζαμι στο επαγγελματικο και μου ειχαν αφαιρεση πραγματα αξιας πανω απο 2500 ευρω (εργαλεια). Και εμενα με ειχε πιασει ο πανικος εκεινη την περιοδο για συναγερμο κτλ αλλα....δεν κανουν τιποτα. Κοιτα να ειστε εσεις καλα και ολα τα υπολοιπα γινονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος