kixlidatos 30 Σεπτεμβρίου 2010 #26 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ειμαι ετοιμος Θελω 3 Anubies 2 valinesa kai κερατοφυλο για τα νιτρικα που εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #27 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ειμαι ετοιμος Θελω 3 Anubies 2 valinesa kai κερατοφυλο για τα νιτρικα που εχω καλο ειναι να μην το παμε με το τι θελει ο καθενας . Να το παμε με το τι θα προσφερουν τα παιδια και απο εκει και περα να μου πουμε μαζευτηκαν αυτα και αυτα . Τι θελετε να σας στειλουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #28 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Μεχρι τωρα οι περιοχες ειναι Σαντορινη Κρητη ( Χανια - Ηρακλειο ) Εαν ειναι κανεις αλλος ας μας πει τη περιοχη του για να φτιαξουμε μια προχειρη λιστα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliasvls 30 Σεπτεμβρίου 2010 #29 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Εγω ειμαι ετοιμος Θελω 3 Anubies 2 valinesa kai κερατοφυλο για τα νιτρικα που εχω Αν περίσσευε και για μένα κάνα κλαδεματάκι, δεν θα έλεγα όχι...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #30 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Σαντορινη : kixlidatos , iliasvls Κρητη : Daltongr (Χανια) , rOUSSAKS ( Ηρακλειο ) Heli-division ( περιοχη ) ? Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2010 - geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 30 Σεπτεμβρίου 2010 #31 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) ---Τα ιδια εγραφα--- Σορρυ ... τσαμπα ποστ.. Έγινε επεξεργασία 30 Σεπτεμβρίου 2010 - rOUSSAkS Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 30 Σεπτεμβρίου 2010 #32 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 ο hell division είναι Σύρο και θα πάρει από εμένα valisneria, bacopa, hygrophila polysperma. Ψάχνει και για κανα μεταχειρισμένο φίλτρο, αλλά εγώ δεν έχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 30 Σεπτεμβρίου 2010 #33 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 όπως είπε και ο φίλος ακορντεόν είμαι από σύρο k έχω βρει k άλλο ένα παιδί που είναι στο forum από σύρο, οποτε θα μιλήσω μαζί του για να δώσω k σε εκείνον φυτά αν θέλει βεβαια,,τώρα για το φίλτρο ψάχνω από τις αγγελίες κάποιο εξωτερικό μεταχειρισμένο αλλα ας μην το μπερδέψουμε σε αυτό το "τοπικ",,τσικουδιά δεν παράγουμε εδώ αλλα έχουμε τα ωραιότερα λουκούμια οποτε θα στείλω τέτοια k χαλβαδόπιτες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 30 Σεπτεμβρίου 2010 Author #34 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 όπως είπε και ο φίλος ακορντεόν είμαι από σύρο k έχω βρει k άλλο ένα παιδί που είναι στο forum από σύρο, οποτε θα μιλήσω μαζί του για να δώσω k σε εκείνον φυτά αν θέλει βεβαια,,τώρα για το φίλτρο ψάχνω από τις αγγελίες κάποιο εξωτερικό μεταχειρισμένο αλλα ας μην το μπερδέψουμε σε αυτό το "τοπικ",,τσικουδιά δεν παράγουμε εδώ αλλα έχουμε τα ωραιότερα λουκούμια οποτε θα στείλω τέτοια k χαλβαδόπιτες.. σε πετ σοπ κοντα σε μενα βρηκα μια προσφορα σε καινουργια fluval εξωτερικα φιλτρα . Σε αρκετα καλη τιμη .... Ενδεικτικα σου αναφερω το fluval fx5 (210 euro ) Εαν θες στειλε πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 30 Σεπτεμβρίου 2010 #35 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τι λες τωρα;Τι ΠΜ βαλε εδω την διευθυνση ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 12 Οκτωβρίου 2010 #36 Share 12 Οκτωβρίου 2010 Τι λες τωρα;Τι ΠΜ βαλε εδω την διευθυνση ... με αυτό το θέμα τι γίνετε????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 12 Οκτωβρίου 2010 Author #37 Share 12 Οκτωβρίου 2010 με αυτό το θέμα τι γίνετε????????? Ο Κωστας ( Roussaks) πηρε ενα ειδος φυτου που του εστειλα μαζι με κατι αλλα πραγματα . Μια υπευνθιμιση προς τους υπολοιπους δεν κανει κακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 13 Οκτωβρίου 2010 #38 Share 13 Οκτωβρίου 2010 Εγω ειμαι ετοιμος Θελω 3 Anubies 2 valinesa kai κερατοφυλο για τα νιτρικα που εχω Πατριωτη ερχομαι στην ΠΑΤΡΙΔΑ σε 2-3 μερες!!! Τα θες ακομα?!?!? Εχω κ τα 2...οπως κ αρκετα αλλα.... Το Καμαρι ειναι ηδη φουλ....3 ενυδρεια εχω γεμισει!!! Σπιτι μου σπιτακι μουυυυυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 13 Οκτωβρίου 2010 #39 Share 13 Οκτωβρίου 2010 (edited) Αν περίσσευε και για μένα κάνα κλαδεματάκι, δεν θα έλεγα όχι...! Εσενα φιλε δεν σε ειδα!! αλλα υπαρχουν αρκετα για ολους!!! Απαντηστε μου συντομα μιας κ λεω την παρασκευη να ξεκινησω...αυριο θα παω για εισιτήρια κ θα σας πω σιγουρα ποτε θα ειμαι κατω..... Υπαρχουν Standar : βελισνερια γιγαντεα,ροταλα ρουντιτοφολια,4-5 εχινδοροι οσιρις μαλλον k κερατοφυλλο ..Απο ζωντανα μπορω να δωσω μερικα σαλιγκαρια χελενας ,Εντλερς κ καμια red cherry!(ολα αυτα υπαρχουν σε αφθονια...) Έγινε επεξεργασία 13 Οκτωβρίου 2010 - PsyTrancer Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 14 Οκτωβρίου 2010 #40 Share 14 Οκτωβρίου 2010 Εσενα φιλε δεν σε ειδα!! αλλα υπαρχουν αρκετα για ολους!!! Απαντηστε μου συντομα μιας κ λεω την παρασκευη να ξεκινησω...αυριο θα παω για εισιτήρια κ θα σας πω σιγουρα ποτε θα ειμαι κατω..... Υπαρχουν Standar : βελισνερια γιγαντεα,ροταλα ρουντιτοφολια,4-5 εχινδοροι οσιρις μαλλον k κερατοφυλλο ..Απο ζωντανα μπορω να δωσω μερικα σαλιγκαρια χελενας ,Εντλερς κ καμια red cherry!(ολα αυτα υπαρχουν σε αφθονια...) Και κανα σαλιγκαρακι για την αλγη ευπροσδεκτο.Αλλα το κερατοφυλο το θελω γιατι εχω πολλα Ν0 3 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 14 Οκτωβρίου 2010 #41 Share 14 Οκτωβρίου 2010 εχετε πμ ΠΑΤΡΙΩΤΕΕΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 18 Οκτωβρίου 2010 #42 Share 18 Οκτωβρίου 2010 2 μεγαλα ευχαριστω.Το ενα ειναι για τον φιλο Geosid που ανοιξε αυτο το θεμα,και το αλλο ειναι για τον φιλο PsyTrancer Παναγωτη,που μου εφερε σαν Αι Βασιλης μια σακουλα γεματη με φυτα.Ηταν μια πραξη ,αλληλεγγυης,αμιλλας και φιλιας.Ελπιζω αυτο το θεμα να μην κλεισει ποτε,και να βρεθουν πολλα παιδια , οταν πανε στην επαρχια να πανε και αυτοι τα δωρα τους στα παιδια της επαρχιας που δυσκολευονται να βρουν τα απλα πραγματα. Λατρευω το forum,γιατι γνωριζω καινουργιους και αξιολογους Φιλους. Λατρευω αυτο το χομπι γιατι υπαρχει αμιλλα στα παντα.Ειναι μοναδικο. Σευχαριστω Παναγιωτη,χαρηκα που σε γνωρισα,να ημαστε καλα,και οταν γυρισεις με το καλο απο φανταρος,θα κανουμε μπροστα στα ενυδρεια μας,Σαντορινιο γλεντι,με μπολικο κρασι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heli-division 18 Οκτωβρίου 2010 #43 Share 18 Οκτωβρίου 2010 μπράβο στα παιδιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOUSSAkS 18 Οκτωβρίου 2010 #44 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Μπραβο σας παιδια !!! Παιδια και εδω ειναι ενα παιδι απο νησι που ψαχνεται , αν εχετε το οτιδηποτε θα τον βοηθουσατε πολυ !!! Παμε δυνατα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 18 Οκτωβρίου 2010 Author #45 Share 18 Οκτωβρίου 2010 Μπραβο σας παιδια !!! Παιδια και εδω ειναι ενα παιδι απο νησι που ψαχνεται , αν εχετε το οτιδηποτε θα τον βοηθουσατε πολυ !!! Παμε δυνατα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 2 Δεκεμβρίου 2010 Author #46 Share 2 Δεκεμβρίου 2010 Μια υπενθυμιση , τωρα που ερχονται γιορτες και θα ειμαστε λιγο ποιο λασκα Οπως μαζευτηκαν κλαδεματα για το σχολειο , ετσι θα μπορουσαμε να μαζεψουμε και για επαρχια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος