oranda 28 Αυγούστου 2006 #1 Share 28 Αυγούστου 2006 (edited) θα παρακαλουσα τα σε συνεργασια καταστηματα του forum αν εχουν μικρους οξυρρυγχους προς πωληση,ας κανουν ενα post να μου πουν. Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2006 - oranda Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 28 Αυγούστου 2006 #2 Share 28 Αυγούστου 2006 θα παρακαλουσα τα σε συνεργασια καταστηματα του forum αν εχουν μικρους οξυρρυγχους προς πωληση,ας κανουν ενα post να μου πουν. 34198[/snapback] Auta ta panemorfa psaria ta onomazoun Sterlet, ta exoun ta perissotera Gemanika magazia kai ta pouloun mono se katoxous pou exoun limnes. Logo ton terastio diastaseon pou f8anoun.Epeiseis einai psaria kruou nerou fulisixa kai sumbionoun arista me ta Koi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 29 Αυγούστου 2006 Author #3 Share 29 Αυγούστου 2006 και λιμνη και ΚΟΙ εχουμε,οξυρρυγχους δεν εχουμε ἠ sterlet ή beluga ή sturgeon δεν ξερω αν εισαι στην Ελλαδα ή στην Γερμανια,αλλα απο Γερμανια μαλλον δεν θα φτασουν μεχρι εδω ζωντανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 29 Αυγούστου 2006 #4 Share 29 Αυγούστου 2006 Τα μοναδικα που εχω δει live http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=4752&hl=αντρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
oranda 29 Αυγούστου 2006 Author #5 Share 29 Αυγούστου 2006 αν και η Σαλαμινα μου "πεφτει" λιγο μακρια,δεν νομιζω οτι θα εχουν μικρα του ειδους,γιατι πρεπει αυτο το ενυδρειο να ειναι για επιδειξη σε ασχετο μαγαζι για ενυδρεια. (αν θελεις μια μικρη συμβουλη απο πρωην επαγγελματια φωτογραφο,να κοιτας τι φωτογραφιζεις,ετσι ωστε να αποφευγεις τετοιου ειδους αντανακλασεις,που μπερδευουν το θεμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykawn 29 Αυγούστου 2006 #6 Share 29 Αυγούστου 2006 Δεν εναι μαγαζι ειναι η μαντρα του σπιτιου για τις αντανακλασεις το ξερω απλα ειχα τον νου μου στην κινηση τους και την πατησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος