souplaman 28 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπέρα σας! Τις τελευταίες 3 ημέρες έχω παρατηρήσει πως έχει γεμίσει το ενυδρείο μου με κάτι ασπράκια σαν αυγα...φαίνονται...είναι σχεδον παντού..στον κορμό, στα φύλλα, στο τζάμι... Δείτε και τις φωτο: Ποιά είναι η γνώμη σας? Πρέπει να κάνω κάτι? Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 28 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 το ενυδρειο σου τι κατοικους εχει μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 28 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 εγω εχω κατι παρομοια ασπρα πραγματακια και στα τζαμια αλλα εγινε την επομενη μερα που γεννησαν οι γαριδουλες μου!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 28 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Ο πλυθησμός το ενυδρείου μου είναι ο παρακάτω: ο πλυθησμος Βάζω λινκ γιατί δεν τα ξέρω με ονομασίες..... Έχω και γαρίδες βέβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 σιγουρα δεν εχεις κανενα zebra snail? Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 29 Σεπτεμβρίου 2010 Author #6 Share 29 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι.... Τώρα αν είχε κουβαληθεί με τα φυτά μαζί...δεν ξέρω...αλλά τόσο καιρό τα έχω...θα το έβλεπα κάπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 29 Σεπτεμβρίου 2010 #7 Share 29 Σεπτεμβρίου 2010 Για να υποπτεύεσαι αυγά, υποθέτω πως παραμένουν ακίνητα στο ίδιο σημείο. Για πόσο καιρό τα βλέπεις στο ίδιο μέρος; Έχεις δοκιμάσει να ακουμπήσεις κάποιο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
souplaman 29 Σεπτεμβρίου 2010 Author #8 Share 29 Σεπτεμβρίου 2010 Τα παρατηρώ από την Κυριακή...σήμερα που ήρθα για νατα φωτογραφίσω καλύτερα, παρατήρισα πως έχουν πολλαπλασιαστεί σχεδόν σε όλα τα τζάμια του ενυδρείου...δείτε: Προσπάθησα να βγάλω όσο καλύτερες φωτό γινόταν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
retard20 29 Σεπτεμβρίου 2010 #9 Share 29 Σεπτεμβρίου 2010 Με ενδιαφερει το θεμα γιατι οπως αναφερω και εγω εχω το ιδιο στο μικρο 20λιτρα με γαριδες αλλα εγω πιστευω οτι ειναι επειδη γεννησαν αλλα διακρινω καποιες πεταλιδες στο τζαμι που βρηκα και εγω μια στο δικο μου.... εσενα βλεπω 2-3 μεγαλες λετε να ναι απο αυτο??? γεννανε αυτες μονες τους?(ερμαφροδιτες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 30 Σεπτεμβρίου 2010 #10 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Φίλοι μου είναι πεταλίδες και είναι ακίνδυνες... Κατά καιρούς βρίσκω και 'γω από καμιά... Εγώ πάντως τις θεωρώ πολύ όμορφες και μένουν και μικροσκοπικές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 30 Σεπτεμβρίου 2010 #11 Share 30 Σεπτεμβρίου 2010 Τέρατα και εξωγήινοι στο ενυδρείο μου!!! Bugs you might encounter in your aquarium Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος