skamanakos 28 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα.Ψαχνω εδω και καιρο για ανκιστρους σπ3 αλλα τιποτα.Την περαμενη εβδομαδα ειδα σε καποιο πετ της θεσ/νικης ενα σπ4 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...w&iden=1076 αλλα το δινανε 49 ευρο.Τοσο κανουνε η ειναι υπερβολικη η τιμη αυτη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα σε τι μεγεθος ητανε εδω κυμενονται στα 12-15 απο τι εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 υπερβολικη η τιμη μου φαινεται καθως καποιοι φιλοι σε αναλογο θεμα ειχαν πει οτι το ειχαν αγορασει ακομα και 15 ευρω. (παιζει ρολο και το μεγεθος και η ηλικια του) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skamanakos 28 Σεπτεμβρίου 2010 Author #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγουρα σε τι μεγεθος ητανε εδω κυμενονται στα 12-15 απο τι εχω δει Ηταν 5 με 6 εκατοστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος