Husky_Jim 15 Σεπτεμβρίου 2005 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Κάποτε κυριαρχούσε η άποψη ότι τα πιράνχας δέν κάνουν με φυτά.Εδώ θα δείτε φωτόγραφίες που αποδεικνίουν το αντίθετο! Το ενυδρείο είναι Juwel RIO400 και μέχρι πριν λίγο καιρό φιλοξενούσε 8 Pygocentrus Naterreri ενώ τώρα φιλοξενεί 1 Serrasalmus Elongatus. Φωτό του ενυδρείου... Vallisneria που φωτοσυνθέτει... Elongatus εν ώρα ξεκούρασης.... Πάλι στο αγαπημένο του σημείο...προσέξτε το χρώμα του...το λεγόμενο 'Snakeskin'.Τα μάτια του θα κοκκινίσουν περισσότερο όσο θα μεγαλώνει... Πώς σας φένεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Torm 15 Σεπτεμβρίου 2005 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Κούκλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
neon 15 Σεπτεμβρίου 2005 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Δείχνει πολύ ήσυχο ψαράκι... Δεν βάζεις και κανένα video να δούμε πως τρώει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 15 Σεπτεμβρίου 2005 #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Άξιος Δημήτρη. Παιδιά το έχω δεί το ενυδρείο και μπορώ να πώ ότι τα φυτά είναι ΟΚ, δεν μιλάμε βέβαια για φυτά απαιτήσεων, όσα είναι σκληρά δεν έχουν κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 15 Σεπτεμβρίου 2005 #5 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 Κορυφαίος και ο ιδιοκτήτης και ο ένοικος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReBeLoS 15 Σεπτεμβρίου 2005 #6 Share 15 Σεπτεμβρίου 2005 afou den einai xortofaga re jim ta piranhakia kanoun me ta fyta sou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reefdaddy 21 Οκτωβρίου 2005 #7 Share 21 Οκτωβρίου 2005 Μπορεί να μην είναι χορτοφάγα αλλά μπορεί να ξυπνήσεις μια μέρα και να δεις το ενυδρείο ξεριζωμένο επειδή έτσι τους ήρθε !! Τέλος μια και είναι το πρώτο μου ποστ σε αυτό το forum να πω και εγώ καλή αρχή παιδία πολλή καλή δουλεία Κώστας Κεφάλας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος