auratus 27 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) για να μετρησουμε την χωριτηκοτητα ενος ενυδρειο γνωριζω οτι μετραμε το μηκος*πλατος*υψος. σωστα? η σφραγιδα του ενυδρειου που αγορασα γνωστης εταιριας ελεγε 125 λιτρα.εγω ομοως το μετρησα απο μεσα και στο υπσος εως την υπερχειλιση αι μου εβγαλε το αποτελεσμα των 80 λιτρων. εχω κανει καπου λαθος? Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2010 - auratus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GXSARA 27 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 τα πολλαπλασιαζεις ολα και τα διαιρεις με το 1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.aquazone.gr/index.php?pid=15 βαλε και εδω τις διαστασεις για σιγουρια. ποσο τις μετρησες τις διαστασεις? παντως και μενα στο ενυδρειο που εχω ελεγε 80λ και ειναι λιγοτερα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paliosdimitris 28 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αν μετρήσεις τις εξωτερικές τότε μετράς στον όγκο και το γυαλί. Αν μετρήσεις τισ εσωτερικές τότε έχεις τα καθαρά λίτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
auratus 28 Σεπτεμβρίου 2010 Author #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) http://www.aquazone.gr/index.php?pid=15 βαλε και εδω τις διαστασεις για σιγουρια. ποσο τις μετρησες τις διαστασεις? παντως και μενα στο ενυδρειο που εχω ελεγε 80λ και ειναι λιγοτερα.. [/quot οι διαστασεις απο μεσα ειναι 59μηκος 28 πλατος 50 υψος Έγινε επεξεργασία 28 Σεπτεμβρίου 2010 - auratus Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 28 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2010 82 μικτα, 70 καθαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος