Guest nasos 26 Αυγούστου 2006 #1 Share 26 Αυγούστου 2006 ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kouzman 26 Αυγούστου 2006 #2 Share 26 Αυγούστου 2006 Δυστυχώς με τις πολλές επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ σε αυτή την μοναδική στιγμή του Aquazone! Ζηλεύω πραγματικά όλους εσάς που θα πάτε και θα περάσετε υπέροχα και ελπίζω να είμαι παρόν στα επόμενα γενέθλια του αγαπημένου μας forum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 27 Αυγούστου 2006 #3 Share 27 Αυγούστου 2006 Παιδια σαν ασχετος (μην βαρατε) ποτε θα ειναι αυτη η συναντηση και που στο Olympico η οχι;;;Γιατι ψηνομαι να ερθω και να σας γνωρισω ολους εσας απο τους οποιους εμαθα πραγματα για τα ενυδρεια και μιλαω μεσω internet Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 27 Αυγούστου 2006 #4 Share 27 Αυγούστου 2006 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=4833 :ok: :ok: :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 27 Αυγούστου 2006 #5 Share 27 Αυγούστου 2006 Φίλε dartman έχεις ξεχάσει έναν από τους βασικούς σου ρόλους στο Aquazone. Την αντίστροφη μέτρηση πότε θα την ξεκινήσεις αγόρι μου μετά τις 17 Σεπτέμβρη???????? ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 27 Αυγούστου 2006 #6 Share 27 Αυγούστου 2006 καλησπερα και απο εμενα θα ερθω στην φετινη γιορτη σας και συναντηση για πρωτη φορα ως μελος αυτου του εκπληκτικου φορουμ.και επ ευκαιρια να τα χιλιασετε-σουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 27 Αυγούστου 2006 #7 Share 27 Αυγούστου 2006 ΩΧ, όχι στις 17 Σεπτεμβρίου Ελπίζω να προλάβω να γυρίσω απο την Κατερίνη που με τρέχουν για κάτι βαφτήσια... Μάλλον θα στείλω την οικογένεια μόνη της και εγώ θα έρθω στη συνάντηση. Τουλάχιστον θα γίνει λίγο πιο αργά από της 5??? Δεν θέλω να τη χάσω με τίποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 27 Αυγούστου 2006 #8 Share 27 Αυγούστου 2006 ΘΑ είναι από τις 17:30 έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 27 Αυγούστου 2006 #9 Share 27 Αυγούστου 2006 Άρα θα προλάβωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 27 Αυγούστου 2006 #10 Share 27 Αυγούστου 2006 Έτσι έτσι !!!! Δεν πρέπει να λείψει κανείς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλα τα μέλη του Aquazone πρέπει να είναι εκεί !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 27 Αυγούστου 2006 #11 Share 27 Αυγούστου 2006 Φίλε dartman έχεις ξεχάσει έναν από τους βασικούς σου ρόλους στο Aquazone. Την αντίστροφη μέτρηση πότε θα την ξεκινήσεις αγόρι μου μετά τις 17 Σεπτέμβρη????????ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 34071[/snapback] ΕΛΑ ΕΛΑ ΓΙΑ ΠΑΜΕ 20 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ..... !!!! :ok: :ok: ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ .... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikitas 27 Αυγούστου 2006 #12 Share 27 Αυγούστου 2006 "την κυριακη 17 του μηνος σας περιμενουμε ολους στο καψουρομαγαζο olympico να ειστε ολοι εκει. κουλα μ' ακους διωξε το κ.... τον κυριακο." καλα παλι καλαμπουρι ειπα! τελικα ειμαι τρελο χιουμορακι. τα λεμε λοιπον την κυριακη, φερτε παλτα μαζι σας γιατι θα σας πω και αλλα αστεια απο κοντα, αφου ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 28 Αυγούστου 2006 #13 Share 28 Αυγούστου 2006 ANTE ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ 19 + ΣΗΜΕΡΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 30 Αυγούστου 2006 #14 Share 30 Αυγούστου 2006 ΜΟΝΟ 17 + ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 30 Αυγούστου 2006 #15 Share 30 Αυγούστου 2006 ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΗΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ!!! ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
istellas 30 Αυγούστου 2006 #16 Share 30 Αυγούστου 2006 Δεν πειράζει και να λείψετε!!!! Έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε εμείς που θα πάμε κάνα δώρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 30 Αυγούστου 2006 #17 Share 30 Αυγούστου 2006 Έτσι έτσι Αντώνη 17 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Για να μετράμε μέρες και να μαζευόμαστε σιγά σιγά από τις διακοπές μας!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Αυγούστου 2006 #18 Share 30 Αυγούστου 2006 Δεν πειράζει και να λείψετε!!!! Έτσι θα έχουμε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε εμείς που θα πάμε κάνα δώρο!!!! :ok: 34510[/snapback] Δηλαδή τα δώρα θα είναι μόνο για μας που θα είμαστε εκεί???? Αρα μπορεί να κερδίσω και εγω κανα δωράκι για πρώτη φορά στη ζωή μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
asoromani 30 Αυγούστου 2006 #19 Share 30 Αυγούστου 2006 Δηλαδή τα δώρα θα είναι μόνο για μας που θα είμαστε εκεί????Αρα μπορεί να κερδίσω και εγω κανα δωράκι για πρώτη φορά στη ζωή μου 34601[/snapback] Αν αυτό το λες γιατί πιστεύεις πως θα είμαστε λίγοι άρα θα αυξηθούν οι πιθανότητες να κερδίσεις λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω :ok: :ok: Μάλλον.... τι μάλλον δηλάδή είμαι σίγουρη πως θα γίνει ο χαμός :ok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Αυγούστου 2006 #20 Share 30 Αυγούστου 2006 Λες να έρθουν και οι 1756? Πάντως θα γίνει χαμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriskousis 30 Αυγούστου 2006 #21 Share 30 Αυγούστου 2006 το καφε olympico ειναι στο σταδιο καραισκακι? help Oo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 30 Αυγούστου 2006 #22 Share 30 Αυγούστου 2006 Ακριβώς πίσω από το ΣΕΦ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasos 30 Αυγούστου 2006 #23 Share 30 Αυγούστου 2006 παλι καλα που το μαγαζι εχει πολυ χωρο και εξω γιατι προβλεπετε να γινει χαμος.για να μαζευτουμε σιγα σιγα κυριοι και κυριες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 30 Αυγούστου 2006 #24 Share 30 Αυγούστου 2006 Η πιο σπουδαία συνάντηση προβλέπεται.... Θα είμαι και γώ ΕΚΕΊ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dartman 31 Αυγούστου 2006 #25 Share 31 Αυγούστου 2006 16 + ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος