empsari 24 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) για σε όλους είμαι καινούργια και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία με τα ψάρια! θα ήθελα να δείτε την ερώτηση που έκανα για τους μονομάχους k όποιος μπορεί να μου απαντήσει παρακαλώ πολυυυυ γιατί από εκεί που είχα 2 μονομάχους, μέσα σε λιγότερο από 1 βδομάδα έμεινα με 1:( help my little juliet survive!!:$ mod note Έγινε μετατροπή από greeklish σε Ελληνικά. Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2010 - karydas Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) ya se olous:D eimai kenurgia k hwris idieteri ebiria me ta psaria! tha hthela na deite tin erwtisi pou ekana g tus monomahus k opoios borei na mu apadisei parakalw poluuu giati apo ekei pou eiha 2 monomahus, mesa se ligotero apo 1 vdomada emeina me 1:( help my little juliet survive!!:$ Καλώς ήρθες! Γράφε όμως με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες, γιατί είναι κανονισμός του forum Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2010 - psarouklas Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavross 27 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 για σε όλους είμαι καινούργια και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία με τα ψάρια! θα ήθελα να δείτε την ερώτηση που έκανα για τους μονομάχους k όποιος μπορεί να μου απαντήσει παρακαλώ πολυυυυ γιατί από εκεί που είχα 2 μονομάχους, μέσα σε λιγότερο από 1 βδομάδα έμεινα με 1:( help my little juliet survive!!:$ mod note Έγινε μετατροπή από greeklish σε Ελληνικά. Για χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magman 27 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Καλωσόρισες Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2010 - magman Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 27 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 καλως ηρθες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts