giannispass 24 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Βρισκομαι σε αναζητηση για uv και οπως ειναι φυσικο εχω μπλέξει. Εχω βρει αυτη την uv, http://www.nemoworld.gr/home/aquarium/tech...t-3m-cable.html Εχετε κατι υπόψην σας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 25 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 Γνωμη μου,η χρηση της UV πρεπει να γινεται μονο αν υπαρχει λογος,οπως ασθενεια. Γιατι θελεις να βαλεις UV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 25 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2010 Εχω ακούσει πολλά θετικα σχόλια. Βασικα ειναι η βασική μέθοδος αποστείρωσης. Λειτουργει προληπτικά, πριν εμφανιστει η ασθενεια, σκοτωνοντας ολους τους παθογονους οργανισμους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2010 Eιναι ενα παρα πολυ μεγαλο θεμα αυτο. Προσωπικα θεωρω οτι δεν πρεπει να τη χρησιμοποιουμε παρα μονο αν υπαρχει προβλημα στο ενυδρειο μας.Περιμενε και γνωμες απο αλλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 26 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2010 Προσωπικά είμαι κατά της χρήσης UV ή Ο3 αν είναι απλά και μόνο για προληπτικούς λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος