compact 24 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 οποιος γνωριζει να μου δοσει τα φωτα του για δημιουργια ενος θαλλασινου ενυδρειου... απο το ενυδρειο μεχρι και το τελευταιο εξαρτημα...( εγω εχω ενα καρφουρισιο 120 )(100χ30χ40) και τιμες εαν ειναι δυνατον!!! ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Εισαι καινουργιος και δεν σε παρεξηγω.Δεν χρειαζετε να ανοιγεις το ιδιο θεμα πολλες φορες.Εδω μεσα υπαρχουν διαμαντια για την θαλασσα κανε υπομονη,και θα παρεις την απαντηση που θελεις.Το χομπι μας κανουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
compact 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 οκ φιλε θα περιμενω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amorealex 24 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεκίνα διάβασμα από εδώ κι ότι απορίες έχεις, τις λύνουμε στην πορεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος