gregog7 24 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα, μετά από παραγγελία σε γνωστό μου παρέλλαβα το εξής μαγνήσιο(Magnesium sulfate) eptahydrate(MgSO4. 7H2O) Η χημική ανάλυση που δίνει είναι η εξής: Apparance of solution: compiles Acintity of alkalinity: compiles Indentity : compiles Clorides : <300mg/kg Arsenic : <2.0mg/kg Iron: <20,0mg/kg Heavy metals : <10,0mg/kg Loss of drying : 52% Assay : 100,3% Βλέπετε κάτι επικίνδυνο;Η τιμή το 5,84€ το κιλό.Περιμένω τη γνώμη κάποιου είδικού; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 24 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και μάλιστα αγορασμένο από φαρμακείο για να είμαι σίγουρος για την καθαρότητα του. (Χρησιμοποιήται και για φαρμακευτικούς λόγους) Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 (edited) Το είχα δοκιμάσει στο παρελθόν και μάλιστα αγορασμένο από φαρμακείο για να είμαι σίγουρος για την καθαρότητα του. (Χρησιμοποιήται και για φαρμακευτικούς λόγους) Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος. Λέγοντας δεν έμεινες ευχαριστημένος εννοείς τις τιμές μαγνησιου; Και εγω από φαρμακειο το πήρα. Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2010 - gregog7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrig 24 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Όχι από τις τιμές αλλά από την εξέλιξη των κοραλλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος