sefer 24 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Ενυδρείο: DIY (240) Διαστάσεις: 120cm x 40cm x 50cm Χωρητικότητα: Καθαρά 200L, μικτά 240L Φίλτρανση: DIY φίλτρο αμβούργου, μπλε σφουγγάρι προσαρμοσμένο στη μια πλατη του ενυδρείου CO2: OXI Φυτά: anubia, vallisneria, echinodorus Λίπασμα: Seachem Flurish (καθε 10 μέρες), ταμπλέτες στις ριζες (στην τοποθετηση) Υποστρωμα : ΟΧΙ Βυθός : Χοντροκοκη ξανθοκιτρινη αμμος Φωτισμός : 1 aquastar 54W + 1 grolux 54W Αλλαγές νερού : καθε βδομαδα 25% Διακόσμηση: ξυλα-ριζες, πέτρες Μετρήσεις : PH (8), KH (5), GH (12), NH3 (0), NO2 (0), NO3 (2) Χρόνος λειτουργίας : 2 μήνες Κάτοικοι: 8 γκαπυ και 10-15 μικρα 3 πλατυ 2 σαλιγκαρια apple snail μελλοντικά : γαριδες Σας παρουσιάζω και εγώ το ενυδρείο μου Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 24 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να το χαιρεσαι,ειναι πολυ ομορφο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος Β. 24 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να το χαιρεσαι,ειναι πολυ ομορφο Συγχαριτήρια! Πολύ ωραίο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psarouklas 24 Σεπτεμβρίου 2010 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου! Μπράβο! Αλλά επειδή εγώ είμαι του πιο φυτεμένου...θα πρότεινα κανα φυτάκι ακόμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pozeras13 24 Σεπτεμβρίου 2010 #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ ομορφο!!! και γω προτεινω να βαλεις κανενα φυτο ακομα, εχεις χωρο και καλο φωτισμο εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Σεπτεμβρίου 2010 #6 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Πολυ ωραιο ενυδρειο και κανα ξυλο δεξια μια χαρα θα ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefer 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Σας ευχαριστώ όλους Μάλλον έχετε δίκιο για περισσοτερα φυτα, το σκεφτομαι και εγω (τώρα που έχω ξεμπερδέψει με το γενικο στησιμο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 24 Σεπτεμβρίου 2010 #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι πολύ όμορφο και όπως είπαν οι φίλοι παραπάνω μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Να το χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sefer 24 Σεπτεμβρίου 2010 Author #9 Share 24 Σεπτεμβρίου 2010 Να ευχαριστήσω και το forum γιατι πολλά από αυτά που διάβασα με βοήθησαν πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος