Vaggef 22 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Καλημέρα. Χιάζομαι την βοηθια σας για να μην τρελαθώ. Εδώ και 2 μήνες έχω προγραμματίσει έναν Eliwell IC 915 όλα πήγαιναν καλά μέχρι που τρελάθηκε ….δηλαδή η θερμοκρασία είναι χαμηλή δίνει εντολή και λειτουργεί ο θερμοστάτης (αναμμένο το φωτάκι για ρελε 1). Ταυτόχρονα δουλεύουν και οι ανεμιστήρες (χωρίς να έχει ανάψει το φωτάκι ρελε 2). Έχω επακολουθήσει πιστά τις πολύ χρήσιμες οδηγίες του φίλου Delta66. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36932 Τέλος θέλω να επισημάνω ότι έχω ψάξει και την παράμετρο που κάνει τα δυο ρελε ανεξάρτητα. Έχει τύχη ποτέ σε κανέναν ….. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 22 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Tσεκαρε τα γεφυρωματα πίσω και τα καλωδια μήπως βραχυκυκλώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 27 Σεπτεμβρίου 2010 Author #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2010 Καμία άλλη ιδέα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
consoleworld 10 Οκτωβρίου 2010 #4 Share 10 Οκτωβρίου 2010 εμενα το πρωτο τρελαθηκε απο τη υγρασια στο ντουλαπη , γιαυτο το επομενο το εβαλα σε ηλεκτρολογικο κουτι . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος