polis 21 Σεπτεμβρίου 2010 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας. εχω 7 μωρα γκαμπυ εκ των οποιων τα 5 ή 6 εχουν μπλε σκουρες ουρες και μπλε πτεριγειακια οπως η μαμα τους. Αυτο σημαινει οτι οταν θα μεγαλώσουν θα ειναι μπλέ η παιζει να αλλαξουν τα χρωματα τους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nanos1990 21 Σεπτεμβρίου 2010 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2010 Γεια σας. εχω 7 μωρα γκαμπυ εκ των οποιων τα 5 ή 6 εχουν μπλε σκουρες ουρες και μπλε πτεριγειακια οπως η μαμα τους. Αυτο σημαινει οτι οταν θα μεγαλώσουν θα ειναι μπλέ η παιζει να αλλαξουν τα χρωματα τους? θα αλλαξουν αλλα καποια θα παρουν κ απο τν μαμα!!!!εγω εχω δυο απο την πρωτη μου γεννα που δν μιαζουν καθολου τωρα ενω στν αρχη δν τα ξεχοριζες!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
miltosbitoulis2 22 Σεπτεμβρίου 2010 #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2010 Συνήθως όταν αρχίσουν να βγάζουν χρώμα, εμφανίζουν αρχικά ένα μονόχρωμο χρώμα στην ουρά το οποίο λειτουργεί αργότερα σα φόντο και δεν αλλάζει... Πάνω σ' αυτό αναπτύσσονται αργότερα τυχόν σχεδιάκια και κηλίδες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος